100 mbit 119 TL görünüyor. Konu sahibi başlığı düzeltirse seviniriz. Başlığa göre geliyor vatandaş. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (22. sayfa)
-
-
Nerde 119 hocam? Sitelerinde hala aynı.
119TL ye intihar etmiş olurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 17 Mayıs 2022; 18:34:12 > -
Net galaksi sandım firmayı pardon . İnternet kutusu deyince saha dolabına gitti aklım
-
Aman dedim noluyo :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar aynı hocam. Değişiklik yok şuan için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
VMG3312-b10b'de wifiden atma ve ısınma ben yaşamamıştım ama wifi konusunda hız olarak çok bişey bekleme çevrede çok fazla wifi varsa 2.4 ghz kalabalıksa 20-30mbit anca alırsın. O kadar wifi yoksa 40 civarı
-
Birkaç üst mesajda da belirttim;
Firmanın kendisine referans kodları hakkında birkaç soru sormak için ulaştım ve referans kodlarının yakında kaldırılacağı ancak verilen haklara dokunmayacaklarını belirttiler.
Güzelim kampanya art niyetli , referans işini ticarete döküp kodunu pazarlayan insanlar yüzünden sona eriyor.
-
Fiyatlar aynı hocam yanlış yere bakıyorsun sanırım :D:D
-
zaten 35 bağlıyorum hocam bana fazlası ile yetiyor altyapı max 60 kaldırıyor.Belki 60 ı denemek için 1 aylığına 100 e geçerim ileride
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok suistimal vardı bende bildirdim bugün kaldırmışlar.
Zaten diğer firmalarda bu suistimallere dayanamaz.
-
Şu saatten sonra tek umudumuz adam gibi insancıl bi zam yapılması.
Haziran'da daha net olacaktır bakalım.
-
Evde herhangi bir iss yok.Mobilden idare ediyordum dün başvurdum ve wp dan işlemleriniz başlamıştır diye mesaj attılar.Ne zaman kurulum ekibi gelir acaba ? Kaç gün sürer gerekli kullanıcı adımın abonelik bilgilerimin gelmesi,gelip bağlamaları filan...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
internet kutusuna geçeli 15 gün oldu, aynı modem aynı hat olduğu halde geçtiğim günden beri pişmanım. her gün sorun her gün problem ping desen rezalet ben geri gidiyorum türknete. 50 tl yi göze aldım. kalite başka birşey. ama müşteri hizmetleri türknete 10 basar fakat ellerinden birşey gelmiyor sanırım.
benim anlamadığım aynı hat ve modem kaldığı halde nasıl ping 2 katına çıkıp hız yarı yarıya düştü anlamıyorum
-
Daha bugün geçtim hemen İnternet koptu şaka gibi firma 😂
Kaçta koptu hocam? Saat belli mi?
Şimdi koptu hocam ,sağolsun oyunda afk kalma banı yedim.Anlaşılan 3 ay sonra çıkmak gerekecek.
00:36 da bende de gitti. O yüzden sordum. Modem loglarında çok net gördüm kesintiyi.
Bildiğin karşı tarafta cihaz resetliyolar. Böyle giderse dediğin kaçınılmaz olacak sanırım. Umarım düzeltirler yoksa böyle devam etmez. Şikayet kaydı açtım logları paylaştım.
Umarım bir daha olmaz.Daha geçeli 5 saat olmadı ya...
Ben ilk defa denk geldim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X