< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (20. sayfa)
-
-
İPTAL OLDUĞU SÖYLENEN REF i siz vermiştiniz..
bana gönderdiğiniz kod:8576087986
MERAKIMDAN SORUYORUM O ZAMAN Kİ REF İLE ŞİMDİK REF NEDEN FARKLI?? HER AY İPTAL OLACAK FARKLI BİR REF PAYLAŞIMI MI??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pineloop -- 16 Mayıs 2022; 22:52:0 > -
burada bir oyun dönmekte...
1- ref ile üye olma aşamasında ref kontrol edilip 2. ay fatura alınmayacağı belirtilir
2-ikinci ay fatura yansıtılır..itiraz edince de ref iptal edildi , ref su oldu bu oldu diye bahanelle BAŞTA BELİRTTKLERİ SÖZLER ÇARPITILMAYA ÇALIŞILIR
3-ne hikmetse referansı veren arkadaşta HER AY FARLI REF VERİR!!! SİSTAMATİK BİR KURGU..
4-üye yapıldıktan sonra döngü başa döner
5-HER AY FARKLI REF veren BU ARKADAŞ ,1 AY SONRA İPTAL EDİLECEK REF ile üye yaptrıp KOMİSYON MU ALMAKTA ACABA ?? Açıklaması beklenmekte...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pineloop -- 16 Mayıs 2022; 23:17:42 > -
Valla daha ilk ayımızdayız. Nasip olursa gelecek ay görücez neler olacağını. İyi cesaret eğer dediğin gibi bi çakallık varsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Obaaa bu ne ya?
4. Ayımda 2 fatura ödedim şimdiye kadar bir sorun olmadı. Bir kurgu olduğunu düşünmüyorum. Ellerinden geleni yapıyorlar bence. Her sorun yaşandığında bizi dinleyen, yardımcı olmaya çalışan bir firmayı taşlamak yerine tavsiye vermenin doğru olduğuna inanıyorum açıkçası. Varsa bir sorun düzeltirler bence…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
modemi onlarmı vediki iade ediyon?
-
Modem vermiyorlar ki siz hangi modemi iade ediyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ahaha burada cidden neler dönüyor ilgili arkadaş cevap verebilecek mi acaba @DasheriM
-
Referans kodum:8576075828
3 Arkadaş benim refi kullandı bir sorun yaşamadı bende 3 ay ücretsiz kullanacağım sorun şu ki bir sorun ve problem olduğunu düşünüyorsanız whatsapp iletişim hattından yazabilirsiniz.
Ücretsiz kazanacağı abonelikte bir bölümünü veya yarısını size ücret verecek insanları ifşalamanızı öneriyorum aboneliğine ait tüm reflerin hepsi firma tarafından tek taraflı olarak iptal edilecektir.
Saygılarımla.
-
Referansımı kullanabilirsin dediğimiz kişiler ne kadar veriyorsun demeye başladı :)
-
Valla modemi kim verdi hatirlamiyorum.bunlar vermedi tabii. Oncekiler verdi.ama fiber sozlesmem iptal edildigi icin iptal eden sirkete vermek gerekiyormuş.Ofisleri Little Syria da oraya kargoyla göndereceğim.
Little syria :)
3 aydır kullanıyorum sadece ilk ay fatura ödedim ben bir sorun yaşamadım.
-
Sana referans veren yada referansını kullandığın kişiler hesaplarını vs kapatmamış demekki :)
-
Başka problem yaşayan var mı arkadaşlar?
Kesinti veya hızda dalgalanma vs?
-
İnternet bağlatmak için zyxel vmg3312-b10b sıfır kapalı kutu faturalı modemi 220 tl ye satın aldım.Modem kargoda henüz gelmedi.Acaba bu modemi bu firmada kullanabilirmiyim.Müşteri temsilcisi üründe operatör kilidi yoksa kullanırsınız dedi.modem sıfır olduğu için kilit varmıdır ? varsa nasıl kaldıracağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 17 Mayıs 2022; 10:54:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X