Referans kodunu wp'den başvururken iletmiştim teşekkürler, 11 nasıl yapacağım modemde snr ayarlama seçeneği varmı bilmiyorum modem VMG8623-T50B |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (18. sayfa)
-
-
Asuslarda var ama sizinkinden emin değilim. Hızını az daha düşürüp snr yükseltebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet'ten internet kutusuna geçiş yaptım, işlemler çok hızlı ve sorunsuz gerçekleşti. İnternetim fiber şuan gayet iyi. Herhangi kafanıza takılan durumda whatsapp üzerinden yardımcı oluyorlar ve online işlemler menüsünü gayet anlaşılır ve kolay yapmışlar. 69 tl 35 mbps / 79 tl 100 mbps seçenekleri mevcut. Başvuru yaparken referans numaramı iletirseniz siz de ben de 1 ay ücretsiz kullanıyoruz. Sormak istediğiniz varsa özelden yazabilirsiniz yardımcı olurum. Referans numaram: 8576012631
-
TürkNet'ten İnternet Kutusu'na geçişim sağlandı. 9 Mayıs sabahı İK'ye başvurmuştum 12 Mayıs akşamı İK'ye geçişim sağlandı. TürkNet ön ödemeli olduğu için kullanmadığım sürenin ücretini, İK'ye geçiş sağladığım gün banka hesabıma aktardı. Daireye kadar fiber sistemini kullanıyorum. Adana'dan TürkNet ile İK arasındaki testlerim.
TürkNet Valve
İK Valve
TürkNet 1.1.1.1
İK 1.1.1.1
TürkNet Valve Tracert
İK Valve Tracert
TürkNet 1.1.1.1 Tracert
İK 1.1.1.1 Tracert
TürkNet-İK SpeedTest Multi
İK-İK SpeedTest Multi
TurkNet-İk SpeedTest Single
İK-İK SpeedTest Single
-
3 aşağı 5 yukarı aynı gibi. Aradaki fiyat farkına bakarsak 2-3 ms'yi pekte kafaya takmaya gerek yok Testleri gayet düzenli yapmışsın bu arada. Forumda yeni abone olmayı düşünenlere yol gösterecektir.
-
iyide aptal yerinemi koyuyon diye yazdın ama telekom konusunda tt ye geçmişsin bak iyki yazmışım kafanı kurcalamış demmeki
-
Yeni gelene aynı tarifeyi 105 tl ye veriyordu bana 128 bu aptal yerine koymak olmuyor mu 99 a indiler aptal yerine koymaktan vazgeçmiş oldular bende devam ettim
-
Arkadaslar aga baglinama internete baglanilamadi hatasi aliyorum. Internet kutusu denen sirket 3 gundur cozemiyor.pismanlik yasiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatsapp'tan yazmış mıydın hocam? Genelde whatsapp'ta hızlı dönüş sağlıyorlar. Bu arada kullandığın modemin modeli neydi hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 14 Mayıs 2022; 17:37:32 > -
şuana kadar bir sorun yaşayan var mı? ptesi evrakları kargoya verecem duruma göre
-
Ben bir sorun yaşamadım
-
sıfırdan kurduranlar süreç hakkında bilgi verirmisiniz
başvuru sonrası kaç günde baglıyorlar
eve girip modemi falan ayarlıyorlarmı yoksa kutuya etiket bırakıp gidiyorlarmı
ve herhangi bir kurulum ücreti talep ediyorlarmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bunu sormuştum forumda, teşekkürler.
-
Uste yazmıştım gayet hızlı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Wp yazdim ama ordakilerde pek ilgili degil.. Modem zte
Internet kutucugu gunlerdir baglanti problemini cozemedi.su an whatsapp hatti cevap bile vermiyor. Kafayi kuma gomduler
20tl ucuz diye amator bir firmaya gecmeye deger mi takdirinize birakiyorum.
modem kullanıcı adı şifrenizi kontrol ettiniz mi?
-
daha oncede yazdım 10-20 tl için iss değiştirmeye bile değmez(memnunsanız) boyle küçük firmalara, hazirandaki fiyatları net değilken haziranda nekadar koyarlar ona bakılır ona göre karar verilir.
şu an tek mantıklı comnet oda toplu para gömersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Mayıs 2022; 12:54:52 > -
Evet cok pismanim.simdi cayma hakkimi kullanip aboneligi iptal ettirmeye calisacagim. Yasal hakkim ama umarim bir pislik yapmazlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X