Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onları gün boyu yaptım teşekkürler ilginiz için bakalım yarın çözmeye çalışacağım. iyi geceler size.

• Gecen hafta cuma akşamı internet kutusuna evrakları yolladım. Mevcut sağlayıcı NETSPEED buğün aradığımda geçiş işlemine evrak silik bahanesiyle red vermiş. Adresimde boş port var. İnternet kutusuna.yeni pağlantı yapıp netspeedi dondurcam şimdi NETSPEEDİN Yaptıgı etik değil istanbulda ilk abonelerindenim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka çözüm yolu napabilirim?

• fr5kan F kullanıcısına yanıt

Mevcut ISS onay vermediği müddetçe maalesef geçiş yapamazsın. Söylediğin yok mantıklı ama boş port olduğundan eminsen tabi.

Sonra port yok diye açıkta kalma.

Sen dediğin gibi yap en güzeli. Önce IK ya başvur hattın açılsın. Herşey tamam olduktan sonra netspeedi kapat gitsin.

Boş port yoksa tekrar belge yollayıp sen görüşürsün taşıma için.

• Alyapı sorgulamada boş port gözüküyor. İ k yeni abonelik işlemlerine başlıycak. Baglanınca digerini iptal edecem.

• Netspeed iptal işlerinde çirkeflik yapıyor. Bunu gördüm.malesef

• fr5kan F kullanıcısına yanıt

En doğrusu ;)

İptal için de netspeedle muhattap olmana gerek yok artık bildiğim kadarıyla. edevlet üzerinden direk iptal edebiliyosun. Tekrar muhattap olmana gerek yok.

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

İnternet ilk geçiş sonrası hatta maksimum hız tanımlanıyor 100 mbps ise tarife değerleriniz 102400 olarak tanımlanıyor. Sizde teknik bir hata oluşmuş muhtemelen bir sıfır eksik tanımlanmış. Whatsapp destek hattı üzerinden iletişime geçin çözümlerler kilit varsa kaldırılır maksimum alabileceğiniz hız tanımlanır.

Benim hattım 92 mbps destekli 100 mbps tanımlıydı alınan hız olarak SNR 6 ya kadar düştü tam kopma sınırında kullanıyordum :) Ama birkaç gün içinde 92 mbps ye eşitlediler otomatik. Maksimum hız ne ise onu tanımlanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 11 Mayıs 2022; 21:8:7 >
  • Bu firmadan 16mbit adsl hizmet alabiliyor muyuz? sitelerinde adsl kelimesi geçiyor ama paketlerin arasında yok.

• Arkadaşlar bulunduğum yerde alt yapı Max 12 mb hız sağlıyor. Adsl ötesi Yok.

TT net 107 TL den 24 ay taahhüt yapalım diyor.
    İnternet kutusu 70 TL diyor ama fiyata garanti yok belki 2 ay sonra 90 TL olabilir..
    Seneye kim bilir kaç lira olacak .
    Malum enflasyon var .

Siz olsanız ne yapardınız?
    Fiyatı garanti altına alıp taahhüt mü verirsiniz yoksa Allah kerim mı dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Whatsapptan sor istersen. En net bilgiyi orası verir ama görünürde 2 paket var. 35mbit alıp hattın kaldırmıyorsa hızını düşürtebilirsin. Ama daha ucuz paketleri yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben allah kerim dedim. Beğenmezsem başkasına geçerim mantığıyla. Tercih meselesi tabi.

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Eko kutu paketi var 69.90 tl 35mbps e kadar hattınızın desteklediği maksimum hızı veriyorlar. 16 ise maksimum hızınız onu alırsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abonelik Başlangıcı : Mayıs 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)

Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, sorunsuz hizmet.

Referans numarası : 8576084875

Şimdilik sorunsuz kullanıyorum. kopma yok, hız iyi.

• 90 tl olursa öp başına koy en az hepsi 40-50 tl civarı koyacak comnete geçip toplu alım mantıklı ama onun içinde parayı gömmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2022; 21:6:21 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

TT net 16 MB 107 TL 24 ay taahhüt yapalım dedi hat iptali istedim .

Muhtemelen aramaz iptal ederler.

İnternet kutusunda garanti yok muhtemelen 1 ay sonra onlarda zam yapar diye düşünüyorum.

Ne yapıcam bende bilmiyorum kafam karıştı.

TT net 90 TL gibi birşey dese kimildamazdim açıkçası

• Valla hocam tercih senin tabi ama yerinde olsam gelirdim IK suna. Geçişimi yapar olan biteni izlerdim. Bana kalırsa yine en ucuzu bunlar olacak. Ha diyelim olmadı. İlk ay faturanı ödüyosun 2.ay bedava kullanıyosun. Sonra istediğin iss ye geç keyfin bilir. Hepimiz buna göre hareket ettik.

Bi kaybın olmaz yani.

• Hocam diyelim i.k geçtim 90 TL oldu bu Haziran'da.

Yıl sonuna kadar ne olacağı belli değil seneye ne olacağı belli değil.

Diyelim seneye de 140 TL oldu ne anlamı kalıyor?

107 TL den taahhüt ver uğraşma diye düşünüyor insan.

Hazirandan sonra zaten iyi xam yapılacak deniliyor.

Bugün TT net taahhüt bitti aradım iptal edin dedim . Yine 107 TL teklif ettiler kabil etmedim iptal edin dedim.

7 gün içinde kapanacak dedi artık bir daha arayıp teklif verirler mi bilmiyorum

• Valla orası muamma tabi. Belki ik gelecek ay 500 dicek. Ona kimse garanti veremez. Ama rekabeti kaybeder. Bana göre yinede piyasanın en ucuzu olurlar. Tahmin tabi bu.

• 16 mbit işinize yarıyor ise devam edin isterseniz 107 den. Internet kutusu bence 110-120 civarı yapacak. Her firma 40 TL civarı zam yaptı çünkü.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.