Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexaion kullanıcısına yanıt
    15-20 gün oldu galiba.

Belki bu durum hep vardı ama bana denk gelmemişti. Ondan emin değilim. Modem arayüzünden eskiye dair bişey bulamadım ama bugün net bi şekilde 00:36 da gitti geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 19 Mayıs 2022; 1:16:39 >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Hat aynı ama bi yerde senin iss hangisi ise onun cihazından geçiyor iletişim. Bize sıkıntı yaşatanda o cihazlar işte. Bakalım çözebilecekler mi?

• bu gece itibari ile geçmiş bulunuyorum.. 1 saat bağlanamadım normal ip aldığında modem.. cgnat a alınca bağlandı..

[URL=https://www.speedtest.net/result/13171092832][IMG]https://www.speedtest.net/result/13171092832.png[/IMG][/URL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 19 Mayıs 2022; 1:46:12 >
  • Arkadaşlar modem arayüzünden loglara bakabilirmisiniz? 00:36 gibi bizde bağlantı gitti geldi. Herkeste yaşandı mı acaba?

• Turknet ve İk'de aldığım ping değerleri
    🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

hocam bu kadar fark olması doğal değil gibi.. neden kaynaklanıyor olabilir?

• Arkadaşlar türknete geçişte geri Türknet 108 tl kurulum ücreti istiyor. Ben internet kutusundan kesin vazgeçtim. İk geçtiğimiz gibi türknete ücretsiz geçemiyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt

Taşımada kurulum ücreti almamaları lazım. Sıfır başvuru olarak düşünmüş olabilirler mi?

• Arkdaşlar türktelekom ekibi gelip bina içerisindeki telefon kutusundan mavi ve beyaz renkli iki kablo çıkarmış uçlarını birleştirmiş ve bir etiket asmış etikette bağlantı etiketi yazıyor üzerinde hizmet numaram filan etiketin asıldığı tarih var ama eve herhangi bir ekip gelmedi kurulum için.Şimdi ne yapmalıyım ? wp dan yazdım cevap yok bina içi tesisat sorunlı olduğu için 1.katta oturuyorum modemin olduğu oda ile ankestre aynı hizada.camdan cat 6 kablo indirsem aşağı cat 6 kablodaki mavi ve beyaz kabloları ankestredeki mavi beyaza bağlasam modeme internet gelirmi ? tt kurulum ekibini beklemek istemiyorum bu ankestreye asılan bağlantı etiketi bana port sağlanmış demek yani şuan interner varmı ekip gelmeden kendim bağlayabilirmiyim

• Türknetten geçiş için işlemleri başlattım. Evrakları da kargoladım. Umarım sıkıntısız kullanım sağlayabilirim. Son kez geçiş yapmadan tracert testi yaptırmak isteyen var ise istediği siteleri yazabilir.

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

Dediğin şekilde muhtemelen dsl bağlantısı sağlayabilirsin. PPPOE bilgilerini verdiler mi?

• casper160 kullanıcısına yanıt

evet firma sms ile giriş ve şifreyi dün göndermişti

• evet iki haftadır kullanıyorum, o saatlerde internet gidiyor. tekrar erişim için ya modeme reset atıyorum ya da pppoe bilgilerinin olduğu ekranda bir şeye dokunmadan tekrar kaydet diyorum, sonrasında bağlantı geliyor.

edit: biraz bekleyince kendiliğinden de geliyor ama beklemeden kullanmak için yukardakileri yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papift -- 19 Mayıs 2022; 14:29:58 >
  • papift kullanıcısına yanıt
    Bişey yapmasanda kendi geri geliyo aslında. Eğer bi restart vs yapıyosalarda sabah 4-5 gibi yapsınlar.

• papift kullanıcısına yanıt
    Şikayet kaydı açıp whatsapp üzerinden de yazarmısınız? Çözülmesi lazım bu işin.

• 1 hafta önce bende Türknet'ten geçiş yaptım, sanırım 3 ay kalma zorunluluğu varmış dolayısıyla İnternet kutusu'nu iptal ettirip tekrar Netspeed veya Türknet'e yeni abonelik açtırmayı düşünüyorum.

Türknet ile herhangi bir problemim yoktu (Çoğu kişinin aksine gayet memnundum). aslında sadece zam miktarını yüksek bulduğum için geçmiştim. Fakat " Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" sözünün gerçekliği bir kez daha ortaya çıktı.

Bu firmaya geçipte iptal işlemini yapan yada yapmayı düşünen var mı ? Faks vs. gibi işi yokuşa sürüyorlar mı ?

• plazma_08 kullanıcısına yanıt
    İptal etmeden tekrar turknete gidemiyomusun?

• Yasal zorunluluk var hocam.3 ay taşıma yapamaz.

Port kaybetmemek içinde iptal riskine girilmez. Vay anam vay.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.