Bakalım bu akşam durum ne olacak? Müsait olanlar ara ara speedtest yapıp resultları paylaşırsa fikir vermesi açısından iyi olur. Ben elimden geldiğince saat başı bu bilgiyi paylaşıcam. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (31. sayfa)
-
-
İsini bilmeyen bir firma işte hatta sorun varmis gibi her aksam o mesaji atiyolar banada turk telekoma kayit acmislar bide 3 yıldır stabil çalışan hat ik da ariza yaptı yani 😂 diyemiyolarki çok geçiş oldu ac gozlu davrandik kapasitemizden fazla müşteri aldik kaldiramiyoruz özür dileriz demiyolar birde atarlaniyorlar musterilere
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ara sakin gecme hocam 5 megabit internet kullanirsin aksam evdeyken
5 megabit aliyorum geceleri 😂😂😂
Yok ya ucuz etin yahnisi yenmez.Bugün 3 kere koptu.İptal edip netspeede falan geçicem.
Kesinti yaşayan var mı? Yoksa bölgesel bir kopma mı yaşandı?
-
Bende yaşadım.Destek herkese kopyala yapıştır güncelleme yapıldı diyor.
Öyle hocam. Son haftadır sıkıntılar var. Şuanda internet acayip derecede dalgalı. Siteleri açarken 30-40 saniye sürüyor. Sonra düzeliyor. Bi geri bozulmuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 26 Mayıs 2022; 15:22:42 > -
Ping yine fırladı birşeyler deneniyor galiba yeniden..
EDIT: 16:00 itibariyle normale döndü tekrar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 26 Mayıs 2022; 16:6:1 >
-
bu işler çok bölgesel arkadaşlar, ben 100mbps alıyorum, 10 günde en ufak kopma olmadı . Geçin baktınız memnun değilsiniz, başkasına geçersiniz, bu kadar basit... Zaten taahhüt işi bitti eskisi gibi değil, firmaların işine gelmiyor taahhüt.
-
3 ay bekleme süresi var.Başkasına geçmek o kadar basit değil. Herkes biliyor ,taahhüt olmadığını,başka operatöre geçebileceğini.
En azından copy-paste yapmak yerine farklı bi cevap vermişler.
-
12 gibi öğlen eve geldiğimde tuknette sapıtıktı dns hatası veriyordu ikidebir sayfları geç açılıyordu belki genel birşey oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Mayıs 2022; 16:19:20 > -
3 ay sınırı varmış hocam tıpkı mobil hatlarda olduğu gibi.
-
Ne olduysa son 1 hafta içinde oldu. Kullanıcı sayısını kaldıramadılar. Keşke yeni cihaz eklemeden yada kapasiteye uygun donanım ihtiyacını karşılamadan her gelene gel demeselerdi.
-
Problem yaşayan arıza kaydı açsın whatsapptan yazsın arkadaşlar. İhmal etmeyin.
-
16:30 bakalım akşama ne olacak
-
Al benden de o kadar. Dün 21:00 den itibaren başladı. Bakalım bugün neler olacak. Beklemedeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 26 Mayıs 2022; 17:28:59 > -
sayfaların açılma hızında bir anormallik var mı sizde?
-
Şuan bi problem yok. Speed test olsun sayfalar olsun problemsiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X