🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (37. sayfa)
-
-
Bunlar her gece bu İnternet kopmasını yaşatacak herhalde bize.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknetten geçişte fatura olayı nasıl olacak ? Tam ay mı ? kullandığım gün kadarı mı ödeme olur ?
Risk alıp int. kutusuna geçmek istiyorum. Haziranda Bu hizmet ne kadar zamlanır ?
-
Kullandığım gün kadarını fatura etmişti bana türknet. Haziran ayında değil temmuz ayında zam gelecek diye biliyorum hocam.
-
Zam çoktan geldi Turknete ben mayısı 140tl ödedim
İnternet kutusundan bahsediyorum.
-
2 gün sonra bütün isplerin fiyatları ortaya çıkar ve ona göre geçmek gerekir. Turknet zaten önceden zamı yaptı ve abone kayıbı yaşadı. Asıl bu küçük firmalar ne yapıcaklar.
-
Şuan sorun yok sanırım kimsede geçelim mi?
-
Geçte ağrısız başını ağrıt bizim gibi. Eve geldim modemde tüm ışıklar yanıyor ama yine internet yok. Karşında muhattap yok. Müşteri hizmetleri diye birşey yok. Nasıl kurtulacağız bunlardan bilmem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine yarıya indik...
3 ay sabredicez ya yapacak bir şey yok.Bende de hız yarıya indi.
Şuan sorun yok bende .. t.dağ
-
Şuan fena değil.
-
Ayak yapıyo o ya. Zevk alıyo bizim sorun yaşamamızdan.
-
-
yarın zamları görücez.Belki performans artışı olur.
-
Şu durumda performans artışı için üye kaybı lazım. Veya donanım takvisyesi.
Bakalım hangisi olacak.
-
MH yok diye internet Kutusu için mi yazıyorsunuz hocam ? Whatsapp dan gece 00:00'e kadar herhangi bir sorun olduğunda ben ulaşabiliyorum. Yoğunluğa bağlı bazen 5 dk kadar bekliyorum ama oda çok nadir. Ben sorun yaşamıyorum. Tavsiye ettiğim arkadaşlarımda memnunlar. Arada sıkıntı yaşanıyor ama ben firma ile görüştüğümde çok yakında (maksimum 2 hafta) tüm yaşanan sorunların biteceği bilgisini aldım. Sorun yaşayan arkadaşlara duyurulur :)
Saygılarımla.
-
zaten belli kapasiteyi aşınca kampanyayı bitirdiler .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X