Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçemezsin hocam sıkıntı orda zaten. Geçebilirsen haber ver.

• Lexaion kullanıcısına yanıt
    bu gidişle çok yakın zamanda 3 kuruşmuş gibi davranacağız ne yazık ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AndJusticeForAll A kullanıcısına yanıt
    Milletimiz sağolsun.Kabullene kabullene bu hale geldik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lan niye zevk alayım, şaşkın mısın?

Biz de geçmeyi düşünüyoruz o kadar, neyse sayı azalınca sorunlar da biter sanırım.

@kuvars10

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Her kriz anında gelip geçiyim mi diye sorman öyle düşündürüyor doğal olarak. Bu kadar probleme kim gelmek ister?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu firmaya bulaştım. Sizler iki üç kere düşünün. Günlerdir hızım düşük diye kayıtlar açıyorum ki ekte bu kayıtları da süreci görebilmeniz için paylaşıyorum. Devamlı güncelleme güncelleme deyip salladılar. Az önce ısrarla kayıt açmam sonucu eve türk telekom ekibi geldi. Adamlar muazzam ilgilendi. cat5 kablosundan tutun modeme kadar değiştirdiler. Hatta kablo bağlayıp test aldılar. Değişen bir şey yok.

Kendi ofislerini arayıp baktırdılar ki, bir de ne duyayım. Hattım 10 mbit olacak şekilde sınırlandırılmış. Yani 10 mbitlik paket satın almışım gibi görüyor türk telekom ve ona göre hız veriyor.

bilmeyen adam olsa ki herkes burdakiler gibi değil, 100 mbit parası alıp 10 mbit bağlantı kitleyecekler. Ayıp be.

Bir de son kayıt cevaplarında, müşteri kaynaklı diye kapatmışlar. Ulan türk telekom öyle yazacak zaten. Çünkü 10 mbit tanımladığınız interneti 11 mbit alıyorum. Onlardaki bilgilere göre benim hattımda zaten sorun yok ki.

Siz ordan 100 mbit alıyor müşteri diye bi güncelleyin bakalım, benim sorunum kalıyor mu?

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

Edit: Hattımda yapılan güncelleme ile 11 mbit aldığım hız an itibariyle 100 mbiti aşar halde. Keşke bu kadar uğraştırmayacak teknik departmana sahip olsalardı. Türk telekom ekibi geldi 10 dakkada çözdü sağolsunlar. Neyse sonuçta işim çözüldü. Benzer sorun yaşayan olursa, lütfen bu kapsamda bir ihtimali düşünsün.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbakl -- 1 Haziran 2022; 10:55:17 >

• hbakl kullanıcısına yanıt

Aynı olay geçen hafta Türknet kullanan iş arkadaşımın başına geldi. Eve gelen Türk Telekom teknikerleri abi senin hattına 10 mb geliyor dedi. Genel bir sorun mu var acaba yoksa bilerek mi yapıyorlar firmalar.

• Netspeedden geçiş yapicam lakin çoğu yorumlarda gerçek hızın çok çok altında olduğuna dair şikayetler var bu firmanın müşteri temsilcisine destek durumunda ulaşma imkanı nasıl comnete baktım telefondan ulaşma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam hocam. 0850 - 441 0 140 nolu numaradan canlı müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun. Ayrıca whatsapp ve telegram üzerinden de ilgileniyorlar bilgine hocam.

Saygılarımla.

• bama12 B kullanıcısına yanıt

Ulaşsan nolacak bu firmanın daha yemesi gereken çok ekmek var günlerdir insanların sorununa çözüm bulamıyorlar en son bu sorunu gıbırnette görmüştüm sonrada yolları ayırmıştım ucuz etin yahnisi yenmez kısaca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbakl kullanıcısına yanıt

İşin çözülmedi. Sen öyle sanıyorsun.

Akşam 21:00 - 22:00 civarı tekrar speed test yapıp buraya atarmısın?

• Görüşmeler doğrultusunda maksimum 2 hafta içerisinde tüm sorunların kademeli olarak biteceğini, müşteri memnuniyetinin firma için çok önemli olduğunu ve bu yüzden de bir süre daha zam yapmayacaklarını öğrendim bilginize.

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Hadi inş diyelim. Zaten 3 ay bi yere kıpırdayamicaz bari problemler düzelsinde kullanmaya devam edelim.

• Koptu gene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Sene Netspedde ğörmediğim internet kesintisini i k de 2 haftada ğördüm.

• Şuan internet varmı sizlede

• Koptu bende Eyüp İstanbul

• Esenler internet yok hala

• Geldi şuan

• YARIM SAAT ÖNCE BEYOĞLU VE FATİH tarafıda gitti 15:56 itibariyle 16:15 gibi geldi.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.