< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 1 Haziran 2022; 17:1:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (40. sayfa)
-
-
An itibariyle geri geldi.
-
-
Sabrımızı sınıyorlar beyler. Sınanıyoruz.
-
Tabi canııımmmm...
TurkNET hiç telekomla ilgili sıkıntı yaşamıyordu ama bunlar sürekli telekomla problem yaşıyor.
-
ben yerlerinde olsam çıkmak isteyene izin veririmki kapasite tekrar rahatlasın yoksa 3 ayın sonunda herkes kaçacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2022; 20:48:13 > -
Bende de koptu. Müşteri hizmetleri ara ara bu kesintiler olacak ama çok az kaldı tüm problemler bitecek bilgisi verdi.
-
En azından farklı cevap vermeye başladılar.
Güncelleme yaptık ondandır demeyi bırakmaları bile bi başarı :)
-
Mükemmel bir hız
-
Ping yükseldi hızlar yerde şuan Eyüp İstanbul , Speedtest hız testi yapılmasına bile izin vermiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim modemi resetlemişler komple yok şu an sinirden gülüyorum artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hız testi yapılamıyor. İnternet gidip geliyor
Komple gitti yine..
Bir ihtimal DDOS saldırısı alıyorlar haberleri yok galiba.. Net değerleri normal, modem ışıklarında hiçbir sönme ve bağlantı kopması yok ama bağlantı da ağ değişikliği algılandı hatası var.
Düşük ücretli internet hizmeti sunanları hedef alıyorlar bu bilişim korsanları TBTNet tede benzer sorunlar vardı ilk başta bu şekilde. Hiç anlamlı değil bu kopmalar.
-
ddos olsa belli zamanı olmaz iş çıkışı millet eve gelip netine dadanıyor haliyle altyapıları yetmiyor bence olay bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2022; 20:44:31 > -
Speedtest oOkla dan speed test de yapamıyorum artık engelledilermi ne yaptılarsa.
Sizde de böyle mi kalıyor hocam?
-
Aynen boyle kalıyor :(
-
Bu arada normalde sabit ip olurdu, sabit ip değişmiş benim sizlerde değişim oldumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X