Bende yok öyle bi durum ama böyle konuları çözerler o konuda şüphen olmasın. Bağlantın sağlıklı olsun gerisi hallolur. Önemli olan bağlantının kalitesi. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (42. sayfa)
-
-
kopma problemleri sık sık oluyor hala çözülebilmiş değil hatın dB değerini yükseltmek için hızı 100mbs 75 mbs indirdim hala çözümlenmedi. Bu fiyatlara bazı olumsuzluklarına katlanmak drumunda kalacağım sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 1 haftaya yakındır olmadı gibi. Modem loglarına tekrar bakarım geceleri bişey var mı diye ama yoğun saatlerde speedtestlerin hep 60 üzeri çıkıyor bu ara.
-
Hocam musait oldugunuz zaman bilgisayardan herhangi bir siteye tracert yapabilirmisiniz cmd ile... Bende ilk sorguda adsl diyor onceden yazmazdi simdi yaziyor nedense vdsl kullaniyorum 35mbit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akşam 6 dan sonra evde olurum. Özellikle istediğin bi site varsa oraya atiyim.
-
Adana , şu an internet yok...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah' a şükür bende 4-5 gündür sıkıntı yok. Hız stabil.
-
Sistem düzeltmelerine istinaden ufak tefek kısa kesintiler yaşanacakmış bir müddet daha ama sonrasında stabil olacağı konusunda bilgi aldım bende. Bilginize arkadaşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla 1 haftadır süperiz. Allah nazardan saklasın.
-
Problemler gerçekten çözüldü, fiyat avantajı da sürerse devam derim ben, gayet iyi çünkü. Arkadaşını getir de olsa harika olurdu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 7 Haziran 2022; 13:10:59 > -
Evet bende de sorunlar tamamen çözüldü Maşallah diyelim. Benim çevremde de arkadaşını getir kampanyasını soran çok oluyor. Tekrar gelirse bu kampanya güzel olur herkes faydalansın uygun fiyata internet den.
DSL ve internet ışıkları gitti bende 1 saattir Eyüp / İstanbul , web online işlemler sayfasında ki arıza bildir sayfasını kaldırmışlar çok ilginç firma valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 7 Haziran 2022; 18:24:14 >
Bugün benimde dikkatimi çekti giriş ekranı değişmiş ama arıza bildir ekranı kaldırılmış aşağıdaki linkten ulaşılabiliyor
https://internetkutusu.online/ariza-kaydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSovietX -- 7 Haziran 2022; 19:30:59 >
Whatsapp dan ulaşın hocam hemen ilgileniyorlar.
Son aydayim ay sonuna kadar duzeldi duzeldi duzelmesse kesinlikle baska iss ye gececem gun icerisinde kac kere baglanti koptu sayamadım. Onerdiginiz iss varmı? (35mbit kullaniyorum vdsl)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamonlord44 -- 7 Haziran 2022; 20:3:33 >
Bugün hız düşmesi de yok kesinti de yok maşallah diyelim hep böyle gitsin.
-
Referans kampanyası tekrar aktif edildi abone olmak isteyenler bana ulaşırsa 1 aylık ücretsiz kullanım hakkı için ref kodu verebilirim.
-
i.k da fiber kullanıp hız düşmesi yasayan varmıydı acaba?
-
6. Ayıma girdim bende hiçbir problem olmadı 110 civarı net alabiliyorum. Dsl lerde geçen haftalarda sorunları olanlar vardı onlar da çözüldü.✌️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X