Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yok öyle bi durum ama böyle konuları çözerler o konuda şüphen olmasın.

Bağlantın sağlıklı olsun gerisi hallolur. Önemli olan bağlantının kalitesi.

• kopma problemleri sık sık oluyor hala çözülebilmiş değil hatın dB değerini yükseltmek için hızı 100mbs 75 mbs indirdim hala çözümlenmedi. Bu fiyatlara bazı olumsuzluklarına katlanmak drumunda kalacağım sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 haftaya yakındır olmadı gibi. Modem loglarına tekrar bakarım geceleri bişey var mı diye ama yoğun saatlerde speedtestlerin hep 60 üzeri çıkıyor bu ara.

• Hocam musait oldugunuz zaman bilgisayardan herhangi bir siteye tracert yapabilirmisiniz cmd ile... Bende ilk sorguda adsl diyor onceden yazmazdi simdi yaziyor nedense vdsl kullaniyorum 35mbit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deamonlord44 kullanıcısına yanıt

Akşam 6 dan sonra evde olurum. Özellikle istediğin bi site varsa oraya atiyim.

• Adana , şu an internet yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah' a şükür bende 4-5 gündür sıkıntı yok. Hız stabil.

• Sistem düzeltmelerine istinaden ufak tefek kısa kesintiler yaşanacakmış bir müddet daha ama sonrasında stabil olacağı konusunda bilgi aldım bende. Bilginize arkadaşlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla 1 haftadır süperiz. Allah nazardan saklasın.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • Problemler gerçekten çözüldü, fiyat avantajı da sürerse devam derim ben, gayet iyi çünkü. Arkadaşını getir de olsa harika olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 7 Haziran 2022; 13:10:59 >
  • Evet bende de sorunlar tamamen çözüldü Maşallah diyelim. Benim çevremde de arkadaşını getir kampanyasını soran çok oluyor. Tekrar gelirse bu kampanya güzel olur herkes faydalansın uygun fiyata internet den.

• DSL ve internet ışıkları gitti bende 1 saattir Eyüp / İstanbul , web online işlemler sayfasında ki arıza bildir sayfasını kaldırmışlar çok ilginç firma valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 7 Haziran 2022; 18:24:14 >
  • Bugün benimde dikkatimi çekti giriş ekranı değişmiş ama arıza bildir ekranı kaldırılmış aşağıdaki linkten ulaşılabiliyor

https://internetkutusu.online/ariza-kaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSovietX -- 7 Haziran 2022; 19:30:59 >
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Whatsapp dan ulaşın hocam hemen ilgileniyorlar.

• Son aydayim ay sonuna kadar duzeldi duzeldi duzelmesse kesinlikle baska iss ye gececem gun icerisinde kac kere baglanti koptu sayamadım. Onerdiginiz iss varmı? (35mbit kullaniyorum vdsl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamonlord44 -- 7 Haziran 2022; 20:3:33 >
  • Bugün hız düşmesi de yok kesinti de yok maşallah diyelim hep böyle gitsin.

• Referans kampanyası tekrar aktif edildi abone olmak isteyenler bana ulaşırsa 1 aylık ücretsiz kullanım hakkı için ref kodu verebilirim.

• i.k da fiber kullanıp hız düşmesi yasayan varmıydı acaba?

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    6. Ayıma girdim bende hiçbir problem olmadı 110 civarı net alabiliyorum. Dsl lerde geçen haftalarda sorunları olanlar vardı onlar da çözüldü.✌️

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.