Şimdi benim araştırıp doğru düzgün cevap alamadığım birkaç soru var. Yardımlarınızı bekliyorum.
1 - İnternet üzerinden notebook, netbook, cep telefonu, oyun konsolları v.b satmak için mağaza açmak istiyorum. Bu mağaza açmak için neler gerekir?
2 - Önerebileceğiniz en iyi e-ticaret scripti nedir? ( ücretli ücretsiz fark etmez )
yanıtları bekliyorum...
Dükkanınızın, şirketininizin olması lazım. Sanal Pos almak kolay değil. Diğer şeyleri halledebilirsin fakat Sanal Pos kolay kolay vermiyorlar. Forumda E-Ticaret konusu vardı. Oradan bakabilirsin.
İnternetten satış yapmak için öncelikle ürünleri nasıl tedarik edeceğinize karar vermelisiniz. Kendiniz mi srok yapacaksınız yoksa tedarikçi yöntemi ile mi satacaksınız?
Sanal pos olayı insanı çok yoran unsurlardan biri. Aylar sürüyor alabilmek.
Script olayında ise, çok fazla sayıda scriptler var. Fiyatları değişiyor 9010 TL olan da var 17.000 TL olanda. Siz kendinize uygun olanını araştırıp karar verebilirsiniz.
Bunun için örnek siteler imzam da bulunan linkte var. Dilerseniz bakabilirsiniz oradan.
İyi günler.
@GunayMan Dropshiping yöntemini araştırdımda fiyatları çok ucuz gelmedi bana. Çok büyük kar yok. Sence en ucuz firma hangisidir? Ürünleri stok etmektense dropshipping çok daha makul.
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
@GunayMan Dropshiping yöntemini araştırdımda fiyatları çok ucuz gelmedi bana. Çok büyük kar yok. Sence en ucuz firma hangisidir? Ürünleri stok etmektense dropshipping çok daha makul.
Dropship sistemi ülkemizde daha kullanışlı değil hiç.
Tedarik yöntemi daha iyi. Tedarik yöntemi ile çalışan firmalar var. Sen ürünü listeliyorsun. Satıldı mı ürün? Hemen firmaya ödemesini yapıyorsun kargo bilgilerini veriyorsun firma ürünü kendi kargoluyor. Çok fazla bir şey ile uğraşmıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: GunayMan
İnternetten satış yapmak için öncelikle ürünleri nasıl tedarik edeceğinize karar vermelisiniz. Kendiniz mi srok yapacaksınız yoksa tedarikçi yöntemi ile mi satacaksınız?
Script olayında ise, çok fazla sayıda scriptler var. Fiyatları değişiyor 9010 TL olan da var 17.000 TL olanda. Siz kendinize uygun olanını araştırıp karar verebilirsiniz.
Bunun için örnek siteler imzam da bulunan linkte var. Dilerseniz bakabilirsiniz oradan.
İyi günler.
Tedarikçi yöntem tabiki . Performans/Fiyat olarak size göre en iyisi hangisi ?
Ayrıca e-ticaret için dükkan veya vergi dairesinden izin, doldurmam gereken belgeler v.b oluyor mu? Oluyorsa nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: GunayMan
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
Dropship sistemi ülkemizde daha kullanışlı değil hiç.
Tedarik yöntemi daha iyi. Tedarik yöntemi ile çalışan firmalar var. Sen ürünü listeliyorsun. Satıldı mı ürün? Hemen firmaya ödemesini yapıyorsun kargo bilgilerini veriyorsun firma ürünü kendi kargoluyor. Çok fazla bir şey ile uğraşmıyorsun.
Dropshipte aynı şey değil mi? Sen değil çalıştığın firma yolluyor ürünü.
İyi günler.
Tedarikçi yöntem tabiki . Performans/Fiyat olarak size göre en iyisi hangisi ?
Ayrıca e-ticaret için dükkan veya vergi dairesinden izin, doldurmam gereken belgeler v.b oluyor mu? Oluyorsa nasıl?
Firma açmanız lazım öncelikle. Nasıl firma açacağınıza bağlı değişir prosedürler.
Bu isi dropship tam anlamiyla yapan tecrubeli biri asamalarini ayrintili olarak tek tek yazarsa cok iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme