arkadaşlar İnternet ortamında kredi kartı ile motorlu taşıtlar vergisi yatırma konusunda dikkatli olun şu an çokca kişi tam olarak oturmayan sistem yüzünden mağdur(mağdurlar arasında bende varım)1.taksit tutarı 2 defa yatırdım ve işin içinden çıkabilirseniz çıkın.dikkatli oalarak yapılan ödemelerde problem yok.ama tabiki kolaylık.
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp arkadaşlar adres burada bilgilerinizi girerek buradan yatırabilirsiniz.akbank kredi kart axess ile yatırırken dikkatli olun 1.yatırma sırasında size bir şifre oluşturmanızı istiyor şifre oluşturma bittiğinde 1.taksit veya hangi taksiti ödüyorsanız ödenmiş oluyor.ama site tekrar size şifreli sayfayı getiriyor buradan tekrar ödeme yaparsanız taksit 2 defa ödeme yapmış olursunuz ve gelsin motoru taşıtlar vergi dairesindeki çileniz oradan oraya .eğer böyle bir sorunla başabasanız işlemi yatırdığınız 2 adet dökümanın çıktısını alın bir dilekçe ile 20 gün sonra vergi daireinin yoluna koyulun (20 gün önce giderseniz size hesapta para gözükmediği için 20 gün sonra geli diyecekler)
Ben de internetten ödedim ama şimdi huylandırdın, 2 kere mi ödedim acaba belki de 3 Çünkü internette yavaşlama olmuştu,sayfa yenilenmişti vs...Ay sonu ekstrede ortaya çıkar hayırlısı.
iki defa yatırırsanız tamamını yatırmıs olursunuz heralde temmuzda bidaha ödemezsiniz
ben yatırdım herhangi bir sorun olmadı pdf formatında ödendi makbuzunu da verdiler.sonra vergi dairesinin sitesinden bakıncada kredi kartı ile ödendi yazıyordu her hangi bir sorun yaşamadım doğrusu hatta world puan bile kazanmışım
2 defa yatırdıgın zaman 2.taksit ödenmiş olmuyor.çünkü işlem 1.taksit için seçili oldugundan 2defa değil 20 defa dah tıklasan 20defa parayı alıyo ama hiç bir engelleme yapmıyor.dikkatli olarak yapmaya çalışın sitede sorgulama tarih aralığında yatırdığınız dekonlar gözüküyor
ben de kkartı ile ödedim ödenecekler kısmında 2.taksit boş o da temmuzda ödenecek fazla olan ödemeyi bankaya gidip dilekçe ile fazla ödemeyi verdirmeyin