Şimdi Ara

İnternet Pahalı Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulaştırma bakanımız internetin ucuz olduğunu söymemiş saolsun.. Aptal olan bizlermişiz dağılabiliriz..

"Ulaştırma ve haberleşme hizmetlerindeki fiyat gelişiminin enflasyonu azaltıcı nitelikte olduğunu belirten Yıldırım, demiryolu, hava yolu, köprü ücretleri ve mobil konuşma ücretlerinin enflasyonun istikrarlı artmasına rağmen düzenli bir artış yaşanmadığını dile getirerek, “Enflasyonu saçından tutup yukarıya doğru değil de paçasından tutup aşağı doğru çeken bir bakanlığız. Türkiye'de kullanılan internet pahalı değil” diye konuştu."

İnternet Pahalı Değil

http://haber.gazetevatan.com/milyonlarca-cep-telefonu-kullananin-tercumani-oldu/445261/43/Teknoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 21 Nisan 2012; 23:03:52 >

• ortalama 5milyon abone,ayda 80tl (tel +internet)den 400milyon tl.yılda 4.8milyar tl.%23 vergi var. 1.2milyar tl yapar sırf vergi.kaba taslak 1-1.5milyar te leee
    memleket iyiye gidiyi.
    biz fiyatı geçtik artık.bizden 80tl yi her ay alsınlar. tamam kabul.ama karşılığınıda versinler.
    en az 20mbps 150-200gb akn li olması lazım.(akn kaldırmıcaklarını bildiğimden böyle dedim.)hatta tüm tarifelerin hızlarının aynı olması lazım.sadece kotalar değişik olması lazım.bitane siteyi açarken 100mbps ile mi açıcaz sanki :)
  • nası pahalı değil
  • pahalı değilmiş tamam
  • Saaayın bakanımız buyurmuşlar. Biz kullar da zaten merak ediyorduk, internet pahalı mı değil mi diye, açıklık getirmiş sağolsun, değilmiş. Zaten pahalı olsa bakan "ucuz ol len" der, internet ucuzlar o dakka.

Bi de bu klaud mu ne bişey var, böyle her şeyi atıyolar, işine yarayanı alıyon, insan kafayı yer bu teknoloji böyle bişi. O yüzden kafayı takmıcan, işine yarayanı alıcan, işini görücen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 21 Nisan 2012; 22:00:24 >
  • Bakanamız dediyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XsLisT -- 21 Nisan 2012; 22:46:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herşey normal, internet yok.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

http://imageshack.us/f/686/adslliste.jpg/

İnternet Pahalı Değil
  • akepe diyorsa doğrudur.
  • ulaştırma bakanımız internetden download yapmasını biliyormu çok merak ediyorum.
  • Biz de ortalığı boş yere velveleye vermişiz ya. Ne adamlarız gördünüz mü? boş boş konuşuyormuşuz.

İnternetin "i"sini bilmeyen adamdan ne beklersin

• Azıcık profesyonel laflar duysak şunlardan. Yok paçasından tuttum, saçından tuttum. Kahvedeki adamdan ne farkı var. Azıcık kalite lazım !
  • lan ne kadar cahilmişim bende sağdan soldan okuduklarımla pahalı zanediyordum,bakanımız açıklık geitrmiş sağolsun allah razı olsun
  • avrupalının gelir seviyesii nerde bizim gelir seviyemiz nerde ... Bize göre pahalı
  • beyler adamada hak vermek lazım acaba en son ne zaman aylık geliri bin veya 2 bintl civarında oldu ki bu adamın?? tabikide 100tl çok gelmez kendisine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 22 Nisan 2012; 0:02:47 >
  • artık tüm bakanlar açıkça kafa buluyor. hiç utanmalarıda kalmadı.
  • gelecek zammın habercisi olabilir :)
  • ya işte şöyle açıklama yapsınlarda bizdede soru işareti olmasa çokmu para ödüyoz diye. bakan dediğin böyle olur aydınlatır halkı. artık gönül rahatlığıyla öderim 60 lirayı. ttnetede burdan teşekkürlerimi iletiyorum bize ucuz internet hizmeti verdiği için eksik olmayın
  • Bakanlıklara adam gibi işini bilen insanlar getirin,söylediği sözlere bak yahu...Hoş bir kesim bunada inanıdır sineye çeker ne deseler inanıyorlar nası olsa,memleket iyiye gidiyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 22 Nisan 2012; 0:50:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.