Şimdi Ara

İnternet Paket Değişimi ve Ping Artışı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yıllardır Türk Telekom 35 megabitlik fiber internet kullanıyordum. İnternetin taahhütü bittiği için babam yeniletmeye gitmiş. Aynı paketin üstüne tivibu almış. Hediye modem falan vermişler bir de. Adamlar eve geldi, yeni modemi bağladı tivibuyu bağladı, benimle hep 22 civarında olan Pingim 32 oldu. Kaç gündür türk telekomla konuşuyorum bir çözüm bulamadılar. Tivibuyu iptal ettik, eski modemi kullanmaya başladık yine işe yaramadı. Lol destek de bir şey söyleyemedi. Var mı daha önce başına böyle bir durum gelen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim başıma geldi,normalde 8-9 civarı ping alıyordum birgün 110-150 arası gidip gelmeye başladı,bende aradım bağırdım cagirdim 1 gün sonra ekip geldi mahalledeki saha dolabına baktılar arıza varmış düzelttiler.O günden beri sabit 8 ping alıyorum.Bu arada 16 mbit adsl kullanıyorum,sen ara birdaha bağır çağır iptal edecez de söv filan onlar koşa koşa gelir düzeltir.

• Şöyle birseyde var aram da millet hemen bağlanıyor,normal oyunda yarim saat yükleme ekranında bekliyoruz,bunun nedeni aram servetlerinde fazla yoğunluk yok,ama sihirdar vadisi serveri hem normal oyun hem dereceli olduğu için yoğunluk oluyor bağlantı sorunları daha çok gün yüzüne çıkıyor.

• okan855 kullanıcısına yanıt
    Bence ARAM ın haritasının yüklenme süresi ile alakalı o.

SSD kullanmayıp külüstür pc ile oyuna girenler var 10 dk load ekranda bekliyoruz bunlar yüzünden.
  • Modem hediye derken altyapiniz fiber v1 altyapi mi yani gpon mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yer altından çekilen fiber kablosu ve tahta direklerden çekilen telefon kablosu varya bunlar arasındaki geçiş mi pingte artışa sebep oldu acaba? hanginden diğerine geçtin bilemicem ben 16 mbps turk telekom telefon kablosu ile kullanıyorum pingim sabit 23, 16 mbps kullanıp daha da düşük pingle oynayanda var
  • Aynı problemi yaşıyorum internet paketim kotalı ve 24mbpsydi ve kotasız 24mbpsye geçiş yaptım. Geçtiğim günden beri pingim eski pingimin 20 fazlası ve aradığımda modemi resleyin gibi saçma sapan cevaplar veriyorlar. Dedikleri her şeyi yapmama rağmen asla ve asla düzelmiyor ve hattımda sorun olduğunu kabullenmiyorlar. "Hat değerleriniz güzel" yanıtından bıktım cidden. Acaba bu sorunu çözebilen oldu mu? Nasıl bir yol izlediniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugralf

Aynı problemi yaşıyorum internet paketim kotalı ve 24mbpsydi ve kotasız 24mbpsye geçiş yaptım. Geçtiğim günden beri pingim eski pingimin 20 fazlası ve aradığımda modemi resleyin gibi saçma sapan cevaplar veriyorlar. Dedikleri her şeyi yapmama rağmen asla ve asla düzelmiyor ve hattımda sorun olduğunu kabullenmiyorlar. "Hat değerleriniz güzel" yanıtından bıktım cidden. Acaba bu sorunu çözebilen oldu mu? Nasıl bir yol izlediniz?

Ben çözemedim. O zaman Türk Telekom'a sinirlenip iptal edip kablonete geçmiştim. Kablonetin zaten ping değerleri iyi değil. Aynı şekilde kaldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.