Şimdi Ara

İnternet problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok rahat 1080p video izlerken indirme hızım yok denenecek kadar yavaş neden böyle sizce

• Merhaba İndirmeyitarayıcı üzerindemi yapıyorsun yoksa programlar aracılığı ilemi ayrıca site yoğunluğu ve sunucudan kaynaklıda olabilir.
  • LE0NARD kullanıcısına yanıt
    tarayıcı uzerınden chrome microsof edge felan hepsi aynı ve hangi program olursa olsun ister nvidia güncellemesi felan olsun 60 kb hızla iniyor hızım 15 mbps speedtestte ama indirmeler sıkıntı
  • uppp
  • Modem kaynaklı olabilir, internet driverindan olabilir, windosdan SİSTEMİNDEN olabilir .Virus prgramı varsa kıstlama getirmiş olabilir.
    yenı aldığm laptopu kullanıyorum ancak internet driverlerinin hepsi güncel ve telefonlardan play storeda bişey indirirken hızlı ancak iş laptopa gelince çoook yavaş napmalıyım
  • Kablolumu baglaniyorsunuz yada kablo takipmi modemmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    PS4 internet sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    modem tvye bağlı kablosuz hocam
  • Kablolu olarak bir laptopa veya masaüstü bilgisayara interneti baglayin birde ole deneyin
    tv wifi aliciainda sorun olabilir.

Laptopa nasil bagliacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır kablolar var bi tarafını modeme bi tarafınıda laptopa takacan laptopun lan girişi varsa tabi laptopun wifi kartında sıkıntı olabilir o yüzden lan girişinde denemen lazım arkadaşın dediği gibi şunun gibi bi kabloyla
    www.hepsiburada.com
    Dark 3M Cat6 CU AWG24/7 UTP Siyah Network Kablo Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dark-3m-cat6-cu-awg24-7-utp-siyah-network-kablo-dk-cb-nt6u300b-p-HBV000008CY4B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Villenoire -- 16 Temmuz 2019; 10:23:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: majere36

Laptopa nasil bagliacam
    Ethernet kablosunu modeme ve laptopa takıp deneyecksiniz.Resimdeki kablodan yoksa bilgiyar malzemeleri satanlarda olur.
    Onun dışında laptopda wifi bağlantısını kurun test edin interneti .

İnternet problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE0NARD -- 16 Temmuz 2019; 10:26:14 >
    Ethernetin birini modeme birini laptopla bagladim sorunsuz calisti bu sefer sorun laptopta mi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internetin yavas olan cihaz ne ise odur sorunun.

modemin wifi vericisinde sıkıntı olabilir mi acaba gerçi telefonlarda play storeden indirme hızı normal
  • Kablolu baglantilar her zaman iyi sonuc verir wifi biraz zayif olur .deneyerek kontrol edin.

driverim güncel eski bir driver kullansam sorun gidebilir mi acaba yoksa sorun kesin donanımsal mı
    hocam sürücüye geri dön diyip bi eski model wireless driverini kullandım ama hala sonuç aynı sorun wifi kartındamı sizce bir de daha eski model driverleri indiiryorum ama kurmuyor sadece bir eskisini denemekle yetindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.