Türk Telekom ve diğer internet sağlayıcıları son 1 haftadır bu işin üstüne düştüler. VPN türkiyede yasak olan birşey değil zaten, şirket ve genel kullanımı hariç ona rağmen engelleniyor. BTK baskı yapıyor bu aralar bilginize sadece Openvpn ve Wireguard bağlantılı olan vpn hizmetleri tam çalışmaktadır. VPN kullandığınız firimadan Openvpn ve Wireguard dosyalarını isteyin. TCP Openvpn bağlantı ve Wireguard yöntemi çalışmaktadır. Pronto Vpn yada Kullandiğımız VPN şirketin sitesine girin bazı şirketler account bölmünden Openvpn ve Wireguard dosyası indirmenize izin veriyor. Eğer Openvpn dosyası veya Wireguard dosyası yoksa, Pronto Vpn yada diğer VPN şirketlerine yazıp Openvpn, Wireguard dosyası taleb edin. yazıda dediğim gibi vpn Türkiyede yasak değil resmi anlamda ama hükümetimiz öyle davranıyor. Şuanda sadece Ücretsiz Vpn çalışmaktadır ama düşüncem. Ücretsiz VPN şirketlerine sıra gelecek gibi duruyor. Ülkemizde 2 ay icinde engellenmiş olur. Zor değil bağlantı için kullanılan ip erişimini engellenmesi. Cin bu iste cok iyi bakalim yaparlar bizim hükümt maalesef. Merak ettiğim konu incizözlük1923 engellendi, r10 forum siteside engellendi , acaba ne zaman forumdonanımı engelliyecekler? Seçim gecesi kesin sosyal medya engellenir. Bun olayların şimdiden başlaması garip zaten (forum sitelerinin engellenmesi ve VPN). Attiğim linklere baktiğinizda görebilirsin birtek ben diğer internet sağlayıcılarını kullanan insanlar bu sıkıntıları yaşıyor.
Engellenen VPN Şirketleri: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 23 Mart 2024; 2:45:46 > |
İnternet Sağlayıcıların VPN Engelli!!!
-
-
Hocam r10 sitesinde herhangi engel bulunmuyor, ekşisözlük sanırım bir densiz adamın teki çocuk sapık içerik paylaşması sebebiyle erişim engeli getirdi 1923 domainine 1999 olarak devam ediyorlar şu anda. BTK genelde log vermeyi reddeden vpnleri engeliyor. Onun dışında operatörler genelde yasa dışı firmalara throtte veya erişim engeli getirebiliyor.
-
Hocam bende r10 acilmiyor hala log vermeyen dedigin vpn sirketleri hepsi bu arada yuzde 90 ediyor. Turkiye de savcilik izni olmadan VPN sirketlerin log vermeme hakkina sahipler. BTK buyuk ihtimalle almadi savciliktan bu yaziyi ve IPvanish kullaniyordum sirket ile konustum neden engellendik bilmiyoruz? dediler bana. Attiğim linklere baktiğinizda görebilirsin birtek ben diğer internet sağlayıcılarını kullanan insanlar bu sıkıntıları yaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 18 Aralık 2023; 23:48:52 >
-
BTK tarafından alınan kararlardan ötürü firmaya herhangi bir bildirim gitmez anında engeli yiyor ne yazık ki. R10 sizde açılmıyor ise farklı dns adresleri dener misiniz 8.8.8.8 gibi.
-
İşte konu bu. Kafalarına göre engellemeleri. Bu yetkilerin adaletsizce kullanmaları. Quad9 dns geçtim düzeldi ama bu gidişle sosyal medya engel yeniden gelir.
-
Bunların yerel seçim ön hazırlığı olduğu bariz.. Bir anda tüm vpn servisleri engelleniyor ve bu yasağı aşacakları yolları da kapatın diye ek notta düştükleri söylenmekte. Var mı bir gerekçe veya resmi bir karar yok kafasına göre özgürlüğümüzü elimizden yavaş yavaş alıyorlar. Çin kafasında ilerliyoruz dikta yönetimlerin olduğu ülkelerde ne yaşanıyor ise aynısını yaşıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi # Ace # -- 20 Aralık 2023; 18:45:4 > -
vpn sadece bir protokol, daha ne protokoller var bunların engellemeye aklı yetmez, haa tümden fişi çekerlerse olabilir, becerebiliyorsa yapsınlar. BECEREMEZLER
-
Olan sıkıntı bu, yine yöntemler yok değil yasakları geçmek için ama konu zorlaştırmaları. Dediğim gibi başka vpn şirketine geçtim çalışıyor. Bu dönem bilinen şirketlere değil bilinmeyen küçük ölçekli ama sağlam çalışan VPN şirketlerini kullanmak gerekiyor. Kesinlikle katılıyorum seçimlerden önce deniyorlar şimdi test ediyorlar essas olan seçim gecesi olacak. Bantdaraltması kesin olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 20 Aralık 2023; 19:54:21 > -
Hocam "küçük ölçekli ama sağlam çalışan VPN şirketleri" dediğinizden isim verebilir misiniz ? Surfshark kullanıyordum kablonet ile ama artık kullanılmıyor.
-
Özelden Yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 21 Aralık 2023; 20:41:25 > -
google'da arat:
shadowsocks vpn code buy
-
Aldım ben başka bir VPN şirketinden, sağolun bilgilendirme için yıllık 250 try aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 23 Aralık 2023; 9:16:28 > -
Selamünaleyküm hocam hangi firmaya geçtiniz Türk Telekom de çalışır mı acaba
-
Lan madem engelleniyor niye ulu orta yazıyorsun böyle -
Özelden Yazdım. Ben Türk Telekom altyapısında kullanıyorum. Ttnet Mobil sahibiyim iki üzerinden hatasız ve hızlı çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 29 Aralık 2023; 12:40:47 > -
Herkes farkında bu konu halkında bilgisi var bu konuyu sorunlarımızı çözmek için açılmıştır.
1 elin nesi var 2 elin sesi var
Benzer içerikler
- paket kaybı testi
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- hgw fiber güçlü modem
- 50 mbps internet hızı nasıl
- hat takılı ama şebeke yok
- türk telekom internet çekmiyor
- türk telekom e-sim ücretli mi
- zyxel modem kurulumu
- cep magnet nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X