Şimdi Ara

İnternet Sağlayıcım Habersiz Para Çekmiş Ne Yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 Yıl öncesinde ev telefonumu ve internetimi Turknet'e taşımıştım. Sonrasında sitemize Superonline fiber internet geldi ve ona geçiş yaptım. Üyelik annemin üzerineydi ve 2 kez dilekçe gönderdi ve birçok kez telefon görüşmesi yaptı Turknet ile aboneliği sonlandırmak için. Sonra Superonline!a geçiş yaptık ve yaklaşık bir yıldır Superonline kullanıyorum. Geçenlerde farkettik ki Turknet babamın kredi kartından 1 yıldır para çekiyormuş babam da internet ücreti diye farketmemiş bile. Üstelik herhangi bir otomatik ödeme talimatı bile vermedi. Sadece zamanında 1 aylık kullanım ücretini babamın kredi kartından ödemiş olabiliriz.

Defalarca Turknet ile konuştum 1 yıldır sizden hiçbir hizmet almadık diyorum, müşteri hizmetleri evet almadınız diyor ama iptal dilekçenizi gönderdikten sonra sesli olarak bir talimatınız yok diyor. Var tabi ki ama ispat edemiyorum adamlar silmiş bile olabilir kayıtları.

Yaklaşık olarak 750 TL para çekmişler şimdiye kadar. Tüketici mahkemesine başvuracağım ama elimde ne tür belgeler olması lazım, nasıl delil sunacağım bilmiyorum. Yardımlarınız çok makbule geçer, iyi forumlar..

• Beni de 2-3 ay uğraştırmışlardı zamanında. Sonunda pes edip peşini bırakmıştım.

O kadar çok aradım okadar çok tartıştım ki artık telefonda çalan müziği ezberlemiştim, hala hatırlıyorum.

Sakın dönme, bakma geriye. Uyma sürüye. Hayatın değişti internet önünde, Turk.Net'le.
    Hayatın diğer adı, hayatın diğer adı. Türk'lerin burası, benim yerim burası. Türk'lerin burası, burası benim yerim burası.

Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klonoa -- 8 Ekim 2013; 12:03:28 >
  • Teşekkür ederim, dediğinde haklısın belki de boşa uğraşıyorum. Hadi boşver parayı adamların bu vurdumduymaz yüzsüz tavırları beni çileden çıkarıyor, o yüzden daha çok hakkımı almak istiyorum. Zaten müşteri hizmetlerindeki çalışanlara öğretmişler kalıpları, hangi durumla karşılaştıklarında hangi cevabı vereceklerini, o yüzden onlarla görüşmeyi bıraktım.

Tüketici mahkemesine otomatik ödeme talimatı vermediğim halde para çekildiği savıyla başvuracağım, aklıma başka bir şey gelmiyor. Bir şansımı deneyeceğim.

Hayatımı olumsuz yönde etkilemesiyle, sabrımı denemesiyle, beni sinir kübü haline getirmesiyle gerçekten Türknet benim hayatımı değiştirdi, telefondaki müziğin sözleri gerçekten anlamlı bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: taxi driver

Teşekkür ederim, dediğinde haklısın belki de boşa uğraşıyorum. Hadi boşver parayı adamların bu vurdumduymaz yüzsüz tavırları beni çileden çıkarıyor, o yüzden daha çok hakkımı almak istiyorum. Zaten müşteri hizmetlerindeki çalışanlara öğretmişler kalıpları, hangi durumla karşılaştıklarında hangi cevabı vereceklerini, o yüzden onlarla görüşmeyi bıraktım.

Tüketici mahkemesine otomatik ödeme talimatı vermediğim halde para çekildiği savıyla başvuracağım, aklıma başka bir şey gelmiyor. Bir şansımı deneyeceğim.

Hayatımı olumsuz yönde etkilemesiyle, sabrımı denemesiyle, beni sinir kübü haline getirmesiyle gerçekten Türknet benim hayatımı değiştirdi, telefondaki müziğin sözleri gerçekten anlamlı bence..

Sonuna kadar gidin hocam, ben sadece 2 ay fatura ödedim ama sizi resmen soymuşlar.

• taxi driver T kullanıcısına yanıt
    ekstre çıktılarını al hocam ve bu hizmeti kesinlikle almadığını söyle büyük ihtimal onlarda fatura gösteremeyeceklerinden kazanırsınız, ayrıca kişisel görüşüm bu tüketici mahkemesinin işi değil çünkü ortada alınan iyi ya da kötü bir hizmet yok hatta nitelikli dolandırıcılığa bile giriyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 9 Ekim 2013; 22:41:18 >
  • hakkınızı arayın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende davacıyım bunlardan .

İki sene önce bizim de internetimizi geçirdiler yanında telefonuda geçirdiler .
    Hem internet hem telefon faturamız geliyordu . Tek faturayla ödüyorduk
    Ayrıca türktelekomda 6000 dakikalık konuşma paketimiz olmasına ragmen parazit gibi 2 sene bunlara telefon faturası ödedik .
    Haberimiz yok tabi. 4 5 ayda telefon kesiliyor babam ceza diye gidip ödüyor. paraları.
    Şimdi iptal zamanı geldi dilekçe ile bu konuyuda yazdım . Mahkemeye başvuruda bulunacağım .Türktelekom dan evrak bekliyorum.

Bu ayın 13'ünde sözleşmem bitiyor. ayın beşinde dilekçe gönderdim sözleşme bitiminde iptal için.
    Kız bana diyorki erken göndermişsiniz. Bu yüzden ceza bedeli ödeyebilirsiniz :)
    Bende çıkıştım tabi , 2 ay önce yaptığım görüşmede özellikle sordum dilekçe için bir zamanınız var mı ? 2 ay öncesinden 1 ay öncesinden diye. Kız yok dedi
    ekim ayı faturanız kesilir o ay kullanırsınız sonra gönderebilirsiniz diye. bende 1 hafta 10 gün kala gönderirim dedim.
    Savunmada dilekçe gönderildiği tarihte baz alınarak işleme konurmuş . vay arkadaş işe bak .
    Gerildim yine .
    Bu firmayı kullananlar dikkat etsinler .

Hocam sizin konunuzu şikayet var da okudum . Umarım halledilir.
    Benim sabrım taşmak üzere. Az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xYaKuBux -- 10 Ekim 2013; 2:38:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.