Şimdi Ara

İnternet seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ttnet kullanıcısıyım,fakat diğer sağlayıcılardan birine geçmek istiyorum

kafamdakiler tellcom,biri,smile, 4 mb limitsiz ilk tercihim bütçemi zorlarsa 2 mb limitsizi tercih edeceğim

smile
     İnternet seçimi yardım

Smile adsl 1senelik taahhüt istiyor
    Aktivasyon ücreti 26,81 TL’dir ve bir kereye mahsus alıyor.
    Belirtilen indirimli/ücretsiz süreler modemsiz kampanyada geçerlidir. Kampanya dahilinde kablosuz modem talep edenlere 12 ay boyunca ayda + 6,5 TL, kablolu modem talep edenlere 12 ay boyunca ayda + 4 TL faturalandırılacaktır.

biri
     İnternet seçimi yardım

Kampanya şartları 24 Aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir.
    26,81-TL olan Bağlantı Ücreti bu kampanya kapsamında ücretsizdir.
    Kablosuz modem hediye.

tellcom
     İnternet seçimi yardım

Abone olma taahhütü 24 aydır.

şartlar bunlar bu servisleri kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa cidden çok makbule geçer.
    Hangisi en iyi hizmeti veriyor,ttnet eski kullanıcılarına indirim yapmadığı için bunlara yönelme niyetindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aczimendi -- 31 Mart 2009; 12:23:58 >

• Dostum bende Seninle aynı durumdayım ttnet'in 24 aylık Sözleşmesinin bitmesine 15 günüm kaldı 15 gün sonunda Bu kampanyalar geçerli olursa Smile ADSL'in 12 ay sözleşmeli 4 mb bağlantısına geçmeyi düşünüyorum 7 ay 45 TL geri kalan 5 ayda 83 öderim sonra tarife Değişikliği yaparım diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.