Şimdi Ara

İnternet security tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, babamın bilgisayarı için internet sec. programı arıyorum çok pahalı olmaması kaydıyla ücretli alacağım. Sadece haber sitelerine giriyor ve online film izliyor. Bilgisayar celeron işlemci, 4 gb ram. Kaspersky yüklüydü fakat kasıyor. Fazla kasmayacak ama online olarak iyi koruma sağlayacak ne önerebilirsiniz?

• Trend Micro Internet Security.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    İnceledim güzel bir ürün. Fiyatı da uygun.

Fakat bitdefender ile trend micro internet sec. arasında kaldım. Sistemi yormama açısından da düşününce hangisi daha iyidir acaba.
  • Ben yıllardır Trend Micro kullanıyorum. Memnunum.
    Ama pek düşük konfigurasyonlu sistemlerde kullanmadım. Onun için kıyaslama yapmam doğru olmaz.

Peki. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
  • Avg
    Trend micro yükledim biraz kassa da fena değil fakat birşeye takıldım. Haber sitelerine falan girince reklamları engellemiyor. Sayfanın sağında solunda çıkan reklamlardan bahsediyorum. Ayarlardan reklamları filtrele diye bir seçenek buldum onu yapmama rağmen durum aynı. Bilmediğim birşey mi var acaba yoksa engelleyemiyor muyuz o reklamları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reklam engelleyicisi özelliğini kullanmıyorum. Chrome eklentileri ile engelliyorum.

• Ben 3 bilgisayarımın 2'sinde Trend Micro 1'inde de Bitdefender kullanıyorum her ikisinden de memnunum kasma hiç denecek kadar az koruması süper şimdiye kadar virüs bulaşmadı ikisinin de arayüzü sade ancak şu an aşağıdaki linkte yer olan Trend Micro İnternet Security tüm internet alışveriş siteleri içerisinde en uygun fiyatlı olanı cd yok lisans anahtarı mail olarak geliyor sende yazılımı Trend Micro Türkiye'nin sitesinden indirip kurabilirsin.

http://urun.n11.com/antivirus-programlari/trend-micro-internet-security-bilgisayar-koruma-programi-P126831038

• tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu alacaktım. Teşekkür ederim yardımınız için. Fiyatı çok uygun. Şu an kurdum kullanıyorum güzel bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Ben de bunu alacaktım. Teşekkür ederim yardımınız için. Fiyatı çok uygun. Şu an kurdum kullanıyorum güzel bir program.

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

İnceledim güzel bir ürün. Fiyatı da uygun.

Fakat bitdefender ile trend micro internet sec. arasında kaldım. Sistemi yormama açısından da düşününce hangisi daha iyidir acaba.

trend micro sistemi yorar hocam haberin olsun. 2 pcde de denedim. ama ssd varsa sıkıntı olmaz
  • Antivirüs ve güvenlik yazılımları performanslarında, RAM miktarı, SSD'den daha önemlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.