Şimdi Ara

İnternet servis sağlayıcısı değişikliği bilgi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet taahhütüm bitti, araştırmam sonucu taahhüt olmaması dolayısıla netspeed'in bir ADSL paketine geçmeyi düşünüyorum.Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda geçiş yapabilirsiniz dendi bana.
    Geçiş işlemi tam olarak nasıl oluyor bilen veya bilgi verebilecek olan var mı? İlk önce ttnet'i iptal ettirip sonramı geçiş işlemini yapmam lazım yoksa netspeed'in bağlandığı gün ttnet aboneliğimi iptal ettirebilir miyim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...

• Netspeed'i arıyorsunuz, adresinizi verdiğinizde altyapınıza bakıyorlar, ona göre tarife öneriyorlar. Size kargo ile evraklar geliyor. Sarı sözleşme kopyasını alarak imzaları atıp, geçiş işlemi evrağı da orada mevcut, kimlik fotokopisi ile karşı ödemeli Mng Kargo ile gönderiyorsunuz. Onlar sizin adınıza TTNet'i iptal edip Netspeed'e geçiş yapıyorlar. Ancak süreç biraz uzayabiliyor 1 hafta 10 gün gibi (2 3 günde bağlanan da oluyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Netspeed'i arıyorsunuz, adresinizi verdiğinizde altyapınıza bakıyorlar, ona göre tarife öneriyorlar. Size kargo ile evraklar geliyor. Sarı sözleşme kopyasını alarak imzaları atıp, geçiş işlemi evrağı da orada mevcut, kimlik fotokopisi ile karşı ödemeli Mng Kargo ile gönderiyorsunuz. Onlar sizin adınıza TTNet'i iptal edip Netspeed'e geçiş yapıyorlar. Ancak süreç biraz uzayabiliyor 1 hafta 10 gün gibi (2 3 günde bağlanan da oluyor.)

Teşekkürler hocam, şimdi başvurumu yaptım belgeleri bekliyorum artık. Netspeed kullanıyorsanız kalite,hizmet konularında düşünceleriniz nelerdir?
  • zuq3rman kullanıcısına yanıt
    Yeni geçtim cihaza bilgileri girip kullanma şansım olmadı. Genel olarak müşteri hizmetleri bilhassa Facebook tarafında daha hızlı dönüş yapıyor. Genel gördüğüm kullanıcılarda hız problemi olmadığını gözlemledim. Hayırlısı olsun size de İnşaAllah.
  • zuq3rman kullanıcısına yanıt
    Baya iyi durumda gerekli bilgileri konuda paylaştım göz atın kafanızda soru işaretleri kalmasın.

https://forum.donanimhaber.com/netspeed-vs-turk-telekom--131133772
  • -Bende geçmeyi düşünüyorumda ne hikmetse müşteri hizmetleri telefonda bana fon müziği dinletip duruyor , beni arayın diye "1" numaralı tuşa basıp kapatıyorum ama ne arayan ne soran var..O kadar abone olan var ve bir o kadarda abone olmak isteyen var..Daha başlamadan negatif olarak etkilendim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.