annemin çalıştığı güzellik salonu bir site kuracakmış, annemde benim oğlan yapar demiş. Fakat bu konuyla ilgili hiç bilgim yok en kısa yoldan nasıl öğrenebilirim veya yapabilirim? bir yardımı tavsiyesi olan varsa lütfen
joomla ile yapmanı tavsiye ederim hazır kolay basit bir sistemdir sorun olursada elimizden gelen yardımı yaparız arkadaşım
gerci söylemeyi unuttum :) hemen belirtiyim bu wordpress lede sitenizi yapabilirsiniz bence ilk önce bir alan dını ve hosting alınız ( hostingin Joomla ve wordpress uyumlu olmasına dıkat ediniz ) bunu aldıktan sonra hem wordpress hemde joomla kurup denemeniz en iyisidir size en yakın sistemi secerek yolunuza devam edersiniz
teşekkür ederim. peki hazır bir site kodu bulabilir miyim ? muhtemelen kendim beceremeyeceğim çünkü, bu konuda bilgim 0.
tabi internete ararsanız HTML hazır siteler vardır muhakkak ama büyük ihtimalle ingilizce olacaktır ve HTML siteyi düzenlemek kendinize göre şekillendirmek biraz daha zahmetli ve zaman alacak birşeydir
ayrıca bir hafta yada bir yıl sonra sitede yapacagınız en ufak değişiklik iiçin bir sayfayı kople yeniden düzenlemeniz gereke bilir bir resim eklemek icin mesela fakat hazır sistemlerde admin şifrenizle sitenin arka yüzünden yönetim bölümünden kolayca değişiklik yapabilirsiniz
ya şu anda sadece bir site olsun yeterli. ben bir siteyi kurayım, giriş paramı alayım. sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kendim yazarım joomla ile filan. bu işi 5-10 gün içinde halletmezsem muhtemelen bunun için profesyonel birini tutacak.
anladım size e-mail attım bir bakın isterseniz özel mesaj ulaşmadıda