Şimdi Ara

internet sitesi kurmam lazım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • annemin çalıştığı güzellik salonu bir site kuracakmış, annemde benim oğlan yapar demiş. Fakat bu konuyla ilgili hiç bilgim yok en kısa yoldan nasıl öğrenebilirim veya yapabilirim? bir yardımı tavsiyesi olan varsa lütfen

• joomla ile yapmanı tavsiye ederim hazır kolay basit bir sistemdir
    sorun olursada elimizden gelen yardımı yaparız arkadaşım
  • gerci söylemeyi unuttum :) hemen belirtiyim bu wordpress lede sitenizi yapabilirsiniz
    bence
    ilk önce bir alan dını ve hosting alınız ( hostingin Joomla ve wordpress uyumlu olmasına dıkat ediniz )
    bunu aldıktan sonra hem wordpress hemde joomla kurup denemeniz en iyisidir size en yakın sistemi secerek
    yolunuza devam edersiniz
  • teşekkür ederim. peki hazır bir site kodu bulabilir miyim ? muhtemelen kendim beceremeyeceğim çünkü, bu konuda bilgim 0.
  • tabi internete ararsanız HTML hazır siteler vardır muhakkak
    ama büyük ihtimalle ingilizce olacaktır ve HTML siteyi düzenlemek kendinize göre şekillendirmek
    biraz daha zahmetli ve zaman alacak birşeydir

ayrıca bir hafta yada bir yıl sonra sitede yapacagınız en ufak değişiklik iiçin bir sayfayı kople yeniden
    düzenlemeniz gereke bilir bir resim eklemek icin mesela fakat hazır sistemlerde
    admin şifrenizle sitenin arka yüzünden yönetim bölümünden kolayca değişiklik yapabilirsiniz
  • ya şu anda sadece bir site olsun yeterli. ben bir siteyi kurayım, giriş paramı alayım. sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kendim yazarım joomla ile filan. bu işi 5-10 gün içinde halletmezsem muhtemelen bunun için profesyonel birini tutacak.
  • anladım size e-mail attım bir bakın isterseniz
    özel mesaj ulaşmadıda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır benim için her hangi bir promlem yok :)
    html den cok anlamam ama joomla ile yapacaksanız genede elimden gelen yardımı yaparım :)
    kolay gelsin
  • tamam destek için teşekkürler galiba hallettim , işyeri sahibiyle sitede neler istediğini görüşüp halledeceğim galiba :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.