Şimdi Ara

İnternet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım q8400 islemcimi fsb artirma yoluyla oc yaptım. ( 3.2ghz) Benim sorunum internet birden oyun oynarken gidiyor ama modemin ethernet işiği deyil internet ışığı sönüyor acaba benim sorunum kuzey köprüsünün ısınmasından mı yoksa oturduğum bölgede internet mi kesiliyor.Yardımalrınızı bekliyorum..

• modemin internet ışığı sönüyorsa bilgisayarınla bir ilgisi yoktur.

yine de overclock yaptığın işlemcinin sıcaklığını bekleme konumunda ve yük altında nasıl tepki vereceğini ne kadar ısınacağını iyi bilmen gerekiyor. sağlam bir fan ve hava sirkülasyonunun sağlıklı derecede olduğu bir kasaya ihtiyacın var. sonra canavar gibi işlemcinden olmayasın.
  • Sistem gayet serin boşta 35 yükte 45-47 oluyor ANLADİĞİM KADARİYLE PC DE SORUN YOK OC KAYNAKLI Peki modemin ethernet ışığı yanmazsa pc ile alakalımıdır sorun yani anakart aşırı sıcak olunca olurmu böyle bir sorun yok sadece meraktan soruyorum.Cevap için teşekkürler
  • modemin ethernet ışığı yanmıyorsa ya kabloda sorun vardır ya bilgisayarın ethernet kartında ya da modemin ethernet portunda arıza vardır. anakartın aşırı sıcak olması ethernet'de böyle bir problem oluşturmaz. zaten tehlikeli bir sıcaklığa ulaşınca sistem kendini kapatıyor.
  • Çok teşekkür ederim ozgurozane yardımların için sağol
  • Rica Ederim...
  • Arkadaşlar internetten video izlemek istediğimde şu yazı çıktı. "Technically speaking a player should be here"
    Daha sonra'da video'yu oynatmak istediğimde "video stream not found" diye bir yazı çıktı.Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.