arkadaşlar üç tane bilgisayarım var biri notebook "wireless" çatır çatır internete giriyorum digerleri masaüstü özelliklerini uzun uzadıya yamayayım biri coreduo 7200 digeri ouad 6600 7200 de çatır çatır nete "kablolu" çatır çatır giriyor ama 6600 ile herşey normal lan baglantısının üzerinde ünlem işreti var birtürlü nete giremiyorum format dahi attım işletim sistemini yeniledim w7 kurdum driverları kurdum modem ayarlarını yaptım buarada modem tplink w8901g modeli daha önce 24 tane bilgisayar baglıydı sorun yoktu bunda niye böyle bir sorunla karşılaştım bilmiyorum mutlaka atladıgımız bir sey var ve aklımıza gelmiyor yardımcı olursanız sevinirm arkaşdalar takıldım kaldım iyi günler iyi çalışmalar
bir kaç noktayı kontrol edeceksin 1-format atsan dahi biryerlerden (driverlerden mesela) virus tekrar giriş yapabiliyo 2-ethernet (harici kart varsa test yapabilirsin) 3-modemin modeline bakarak yazıyom çok özellikleri var fabrika ayarlarına getirip dene derim olmadı başka modem ile test et. Forumda bu tür sorunları yazmanız ilginç :) Saygılarımla.
yardım için teşekkür ederim ama dediklerin ile bir ilgisi yok çünkü daha öncede denedim sorun devam ediyor başka önerin varsa sevinirim merakımdan soruyorum sorun çok mu kolay geldi yoksa böyle sorunlar paylaşılmıyor mu ?? yoksa hata mı ettim ?? anlamadım
bir yerde kaçırdığın bir sorun var tekrar kontrol et yada bilene göster.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme