Şimdi Ara

internet sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bu internet beni deli edecek lütfen yardım edin

bilgisayar açıldığında internet bağlantısı var gözüküyor ama internete bağlanmıyor bağlantıyı kesip yeniden bağlandığımda ise sadece yerel diyor modeme bağlanıyor ama internete bağlanmıyor onar dediğimde ise dns'niz domain noktasına bağlanmak için yapılandırılmamış diye bi hata verip (tam olarak olmasada bunun gibi bir şey yazıyor) sorunu çözemiyor

daha sonra kendisi bi ara kafası estiğinde internet bağlantısı geliyor ama bazen saatler sonra bu arada arkadaşın bilgisayarı hiç sorun yaşamadan çatır çatır giriyor internete

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• ya birisi baksa
  • ıp ve dns lerinizi otomatik'e alın.
    ağbağlantılarında sağa tıklayıp özellikler deyin.
    yerel ağ bağlantınıızn üstünde sağa tıklayıp özellikler deyin.
    internet iletişim kuralları üstüne tıklayın hemen aşağısında aktif olan özellikler'i tıklayın.
    ıp ve dns otomatik alın.
  • Anladığım kadarı ile modemle sizin aranızda bir hub-switch var. Muhtemelen modem ile aranızda bir iletişim kurulamıyor. Bunun sebebi kullanılan kablo olabilir. Jackları kontrol edin yeniden çakın veya kabloyu değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 18 Mayıs 2009; 11:37:56 >
  • kardeş dediğinizi yaptım ama olmadı bilgisayar açtığımda bağlantı var gözüküyor ama internete girmiyor bağlantıyı kesip yeniden girdiğimde ise sağdece yerel diyor anlamadım ki nedendir
  • sadece yerel diyor en son nfs undercoveri yüklemiştim ondanmı acaba
  • yokmu bi müslüman yardım edecek

birincil dns sunucusu, bu bilgisayarda "domain" bağlantı noktasında bağlantı kurmak için yapılandırılmamış sorunu çözemiyor hata tam olarak bu yerel olarak bağlanıyor
  • yardım edevek yokmu
  • yırtınıyoruz YAAAARRRDIIIIMMMMMMMMMM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.