beyler laptopum var marka modeli =samsung np300e5c-s06tr kullandığım modem= airties air6271kn kullandığım internet = d-smart net 8 mbps sorunum şu interet 1-2 dk içerisinde 2 sefer kesiti oluyor süreli internette sorun lduğunu düüüyorum ama sorunu tam bulamadım knight online oynuyorum sürekli dc ve lag ile karşılaşıyorum facebooka giriyorum aşağı doğru inerken sayfayı net bağlantısı gidiyor bazen bu sorun şu sekilde oluyor sağ taraf altta ünlem işareti çıkıyor bazen bişey çıkmadan kesiliyor hatta şuan bu yazıyı yazarken bile 2 3 kere kopa oldu bu arada bi şey daha yanımda 2 laptop daha var aynı yerdeyiz biri eski odel asus 2008 2007 nin bi laptopu diğeri acer 2 sene önceki ekran kartı olmayan bi modeli bu ikisinde internet hiç düşme olmazken bende süreli bi opa oluyor bu arada kullandığı laptopda artheros wifi adaptör bulunmakda samsungun verdiği sür kurulu üstünde kendi sitesinde üst sürümü çıkışmış yani artık insanı deli edecek bi seviyeye geldi bu kopmalar yardıcı olursanız sevinirim