Şimdi Ara

İnternet tarayıcısının mousenin hareketini etkilemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yandex kullanıyorum tarayıcı olarak tumblr twitter facebok youtube (video yüklerken) gibi sayfaları açtığımda sayfa yüklenirken yada f5den yenilediğimde 2-3 saniyelik o sürede farenin hareketi 5-6 saniye tamamen yavaşlıyor durma noktasına geliyor. Farenin topunu çeviriyorsam o da aynı şekilde. chromede denedim onda da aynı. İnternetten dizi&film izliyorsam yoğun bir şekilde sorun aynı.
    Yabancı forumlarda da okudum çok çeşitli sebeplerini olabileceği yazıyor bunlar
    mouse pad sorunu
    farenin lazerindeki yabancı cisimler
    bilgisayarın çalıştırıldığı Yüksek performans/dengeli/güç tasarrufu modlarındna dolayı olması
    diğer usb girişlerinde denenmesi
    Bunları kontrol ettim ayrıca
    Farenin programlarını güncelledim
    laptobun pad inde sorun çıkmıyor!
    format atamıyorum hdd değişti.
    fareyi başka bilgisayarda deneme fırsatım olmadı.

Farenin model cyborg rat 9. (wirelles bağlantılı) Bilgisayar asus n53s i7. 64x

Bilgi sahibi yada fikri olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum teşekkürler.

• VVinchester kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun olsa normalde de takılması lazım ne demek sadece tarayıcı yüklemelerinde oluyor, hdd değişti demeseydin bariz virüsü işaret ediyordu ama ?
  • Arkadaşlar sorun çözüldü sebebi ise çok komik :)

1 hafta önce modem masanın üstünde kalabalık yapıyor diye masanın arkasına çekmiştim. aklıma o geldi aldım modemi diğer odaya kordum açtım youtubeden video 3 tanede sosyal ağ açtım fareyi ekranda hızlı hızlı daire çizdim hiçbir sıkıntı yok. İnanamadım modemi masaya geri getirdim denedim fare takılıyor. Çok tuhaf. Farenin kablosuz oluşu etkiliyor herhalde.

Benzer sorun yaşayan arkadaşlara faydalı olur umarım. Teşekkürşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVinchester

Arkadaşlar sorun çözüldü sebebi ise çok komik :)

1 hafta önce modem masanın üstünde kalabalık yapıyor diye masanın arkasına çekmiştim. aklıma o geldi aldım modemi diğer odaya kordum açtım youtubeden video 3 tanede sosyal ağ açtım fareyi ekranda hızlı hızlı daire çizdim hiçbir sıkıntı yok. İnanamadım modemi masaya geri getirdim denedim fare takılıyor. Çok tuhaf. Farenin kablosuz oluşu etkiliyor herhalde.

Benzer sorun yaşayan arkadaşlara faydalı olur umarım. Teşekkürşer

:D ilginç, arada benimkinde de oluyor fakat ben tarayıcıda baya bi sekme açtığım için normal karşılıyordum.Bir daha olursa dediğinizi bi deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.