Şimdi Ara

İnternet Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HİPERNET LİMİTSİZ (35Mbps'ye kdr) 75GB AKN_Hesaplı internet kullanıcısıyım , taşınıyorum , taşınacağım dairede bina içinde kablonun fiber olduğunu modemin uyum sağlamayacağını söylediler , fark nedir mevcut internetim zaten fiber değilmi , bilgisi olan varmı?Tşk.

• Muhtemelen eski kullandığınız yerde VDSL altyapı vardı şimdi taşındığınız yerde gerçekten fiber var. Uyanık firmalar VDSL internete de fiber dediği için kafanızın karışması normal.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:38:5 >
  • RogueAgent kullanıcısına yanıt
    Haklısınız zaten ben de az biraz anlarım ama detayını bilmiyorum çok , internet paketımın hıcbır yerınde fiber ifadesi gecmıyor ama ben 8 MB üzerinin fiber olduğunu düşünüyordum (bilgilerim biraz küflenmiş :D) taşındığım yerde 100 MB e kadar yukselebileceğini ve modem değişmesi gerektiğini söylediler , onlar tedarik edeceklermiş , uzun sürer mi acaba?
  • emrre33 kullanıcısına yanıt
    Mudurlukde her daim modem olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem marka ve modeli nedir ?
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Zyxel VMG-3312 B0B1
  • emrre33 kullanıcısına yanıt
    modeminiz fiber desteği mevcut extra almanıza gerek yok
  • Arkadaşlar Zyxel VMG 3312 b10b de fiber desteği yok , nitekim ttnet fiber modem sağladı , bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.