Şimdi Ara

İnternet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, türknet'in fiyatlarından ötürü ISS değiştirmeyi düşünüyorum. Bir oneriniz var mıdır? Aklımda şu anda gigaspeed, comnet, millenicom ve netgsm var. Hangisi daha iyi olur sizce, benim onceliklerim düşük ping ve muhattap bulmak çünkü altyapı gerçekten sıkıntılı. Hat değerlerini koyuyor, önerileriniz için şimdiden herkese teşekkür ederim. İnternet tavsiyesi

• Telekom; altyapı sıkıntıcılı ise.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Hocam Telekom kullandık ama şu an pek taahhütlü almak istemiyoruz açıkçası. Başka bir öneriniz var mı acaba?
  • İl İzmir mi? Netman'a da bakabilirsin. İstanbul ise Gigaspeed, Comnet.

Evet İzmir hocam. Hiç duymadim netman i gigaspeed veya comnet düşünüyordum ama comnetde sürekli kesilme olması falan beni tedirgin etti. Ek olarak 3 ay operatör değiştirmeme sorunu olduğu için daha bilindik operatörleri arıyorum. 🙂
  • EsatGvm E kullanıcısına yanıt

4 ay kullandım; sıfır sıkıntı yaşadım. Tabii memnuniyet göreceli.

İnternet tavsiyesi
    İnternet tavsiyesinetman
    Netman - Limitsiz, Taahhütsüz, Yüksek Hızlı Fiber ve DSL İnternet
    https://www.netman.com.tr
    Hocam evdekileri ikna etmek zor olur buna o yüzden farklı bir şey sormuştum aslında. Comnet,gigaspeed, millenicom ve netgsm arasından hangisi sizce daha iyi olur normalde Netspeed de düşündüm ama fiyatları turknet e dayamışlar.

Gigaspeed'e geçebilirsin; Haziran'a kadar sabit fiyat var. Tabii pek tabii; tercihlere karışmıyoruz.İnternet tavsiyesi 

Anladım hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim son olarak acaba benim hat değerleri hakkında ne düşünüyorsunuz ana konuya yazdım ama cevap veren çıkmadı

Ne demek; ben tşk. ederim.İnternet tavsiyesi 

50 ile devam; hata sayısı fazlalaşmış, hat zayıflaması da hafiften yükseliyor gibi. Belki kablo veya modem değişimi hat değerlerini iyileştirir; garantisiz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 4 Aralık 2024; 15:21:33 >
    Kablolama zaten hocam Allah'a emanet, kıl gibi kablodan geçiriyorlar interneti. Modem zaten kronik sorunlu vc220g3u model Türk Telekom modemi. Ankastre de kötü olunca ister istemez böyle oluyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim saygılar hocam
  • Sizin ftth projesi var ya hocam, TT ile ftth anlasması olan firmadan hizmet almaya calisin

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha ortada proje yok geçen günlerde müdürlüğe gittim, Karabağlar müdürü ile görüştüm. 15 abone getir sonraki hafta fiberi çeker o ay aktif ederiz diyor. Sorun da tam burada sokakta zaten herkes ttkom abonesi ben 15 kişiyi nereden bulacağım

Hocam tamam işte, o abonelerden imza alacaksın. Dilekçeye ftth isteriz yaz. O komsuların ile doldur. Şu an adsl/vdsl kullanıyorlar ya, talepleri ftth olacak. Böylece o ay aktif ederiz demişler ya, işte gerekli şartlar sağlanmış oluyor :) İlle sıfırdan abone olmasına gerek yok yani. İnternet tavsiyesi 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Hocam tam olarak öyle demedi aslında. Abone olmayanların isim soyisim adres telefon numaralarını iste, biz onları arayacağız. Eğer müşterimiz değil ve abone olacaklar ise sana abonelik formu vereceğiz onları dağıt imzalat dedi. Telekom abonelerine dagitayim mi dedim hayır dağıtma onlar zaten abone dedi. Zaten Telekom abonesi olan adama ben nasıl tekrar Telekom abonesi ol diyeyim 🙃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsatGvm -- 4 Aralık 2024; 17:26:33 >

Hocam aslında o iş öyle değil ama kolaya kaçmak istedikleri için o sekilde söylemisler. O işin kolay tarafı. Bir de zor tarafı var. Benim üst mesajımda tarif ettiğim yöntem de çalışır. Komsular imzalar, binadakiler imzalar. Ftth istiyoruz derler. Taleplerini iletirler. Burada bir mahsuru yok. He herkes bireysel olarak da kayıt oluşturabilir elbette talep noktasında ama topluca hareket etmek daha iyi elbette.

Anladım hocam. Bana orada bizim için proje çizmek çok basit ama bunun onayını almak zor ve bunun maliyeti falan var. Zor biraz dedi sen yeni abone olucak 15 kişi bul bunları bana getir biz teyit alıp sokağa fiberi getirelim dedi. Dilekçeden bahsetmedi yani. Zaten bunun resmi bir prosedür olduğunu düşünmüyorum ama bir bakacagim olmadı alt sokaktan da isim soyisim toplar teslim ederim sonrası Allah kerim 🙂

Hayırlısı olsun hocam. İnşallah sizin orada da kendi kendine gelir. Eğer gelmez ise zaten özel proje ile alabiliyorsunuz ama maliyet kısmı oldugu için farklı bir konu elbette.

Dedikleri gibi kendileri çiziyor ama onaya gönderiyorlar. Maliyet ekseni olduğu için onay sürecinde reddedilme durumu veya ertelenme durumu söz konusu olabiliyor. Zaten siz de bu konuda tecrübe sahibisiniz hocam çok kez gidip geldiniz müdürlüğe

Haklısınız hocam. Bende ilk kez çözüm masasından geçip müdür ile konuştum. İnşAllah fiber gelir artık gerçekten illallah ettim. Bu hafta isim toplayip müdürlüğe teslim edeceğim. Yardımlarınız için teşekkürler. Gelişmeleri ana konuya yazmaya devam ederim. Saygılar hocam

Çok teşekkürler hocam. Saygılar bizden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.