onu bilgisayarımıza saklamış oluyoruz.ancak daha sonra bu sayfanın orjinal urlsine nasıl ulaşırız.donanım haberden aldıklarımda bir yöntem buldum oda şu ; şayet o konu birden fazla sayfadan olusursa diğer sayfa numaralarına tılayınca kendiliğinden acılıyor ama tek sayfa ise yapamıyorum. inşallah anlatabilmişimdir.
valla hocam tam anlayabilmiş değilim...
mesela donanım haberde herhangi bir sayfayı okuduk ve beğendik. bunu bilgisayarımıza dosya-farklı kaydet yaparak aldık. daha sonra o sayfadakileri bir arkadaşımızla paylaşmak istedik ancak elimde sadece farklı kaydet ile kaydettiğim sayfa var ve url si www. -----.com şeklinde değil. yani sitenin adresini bilmiyorum.arkadaşıma linkini atamıyorum. mesela D:\belgeler\Format Nasıl Atılır (Resimli Anlatım).mht bu benim farklı kaydet ile donanım haberden aldığım bir konu. bu şu an bende acılıyor ama siz bu linke tıklarsanız acılmaz.ben o sayfadakileri sizede göstermek istiyorum.
fakrlı kaydet yaparken dosya gönder masaüstü kısayol işlemini yap kısayolunu hem yer kaplamaz...
hocam çok teşekkür ederim bunuda öğrenmiş oldum.peki eskiden farklı kaydedilmiş bir dosya üzerinden url sini elde etmek mümkünmü ? cunku bende epeyce var bunlardan yıllardır bu şekilde alıyordum ama linkleri yok malesef.
quote:
Orjinalden alıntı: pckolik_gkhn
fakrlı kaydet yaparken dosya gönder masaüstü kısayol işlemini yap kısayolunu hem yer kaplamaz...
quote:
Orjinalden alıntı: hokayi
hocam çok teşekkür ederim bunuda öğrenmiş oldum.peki eskiden farklı kaydedilmiş bir dosya üzerinden url sini elde etmek mümkünmü ? cunku bende epeyce var bunlardan yıllardır bu şekilde alıyordum ama linkleri yok malesef.
quote:
Bundan sonrakiler için sitenin url'siyle kaydetmekten başka bir yol buldunuz mu ?
linkleri kopyalayıp bir word belgesine yapıştırmak , yada sık kullanılanlara ekleyip c-documentsettenttings sık kulanılan içinden kısayolunu almak gibi farklı yöntemler var. ama bahsettiğim gibi ben önceden kaydettiklerimi bulmak istedim
quote:
Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
quote:
Orjinalden alıntı: hokayi
quote:
Bundan sonrakiler için sitenin url'siyle kaydetmekten başka bir yol buldunuz mu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme