Bildirim
İNTERNET ÜZERİNDEN EVİMİ KAMERA İLE İZLEMEK İSTİYORUM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam oyle bir olay var bir camera var moddem ona ıp adresi atıyor ve adrese net üzrinden girip kameranın görüntüsünü baka biliyorsun... ama sen heralde hocam bebek için kayıt ta yapmak istersin ama oyle bir olay onda yok oyle bir şey istersen güvenlik kameraları stilinde bir olay lazım sana -
quote:
Orjinalden alıntı: omckomi
hocam oyle bir olay var bir camera var moddem ona ıp adresi atıyor ve adrese net üzrinden girip kameranın görüntüsünü baka biliyorsun... ama sen heralde hocam bebek için kayıt ta yapmak istersin ama oyle bir olay onda yok oyle bir şey istersen güvenlik kameraları stilinde bir olay lazım sana
Hocam şimdi şöyle bir durum var. Yani kayıt şart olmayabilir. Devamlı masabaşında olduğum için ekranın bir köşesinde açık durabilir görüntü. Bununla ilgili bilgiyi bulabilirsem iyi olacak.. -
Öncelikle bu iş için kartlar var kartlar dvr kart olarak geçiyor freem screen özelliğine göre fiyatı değişio 50 dolar ile 400 e kadar fiyat artışı var pozisyon biraz karışık ama kurulum falan sanıldığı kadar zor değil detaylı bilgi istersen msnden bana ulaş canligeyik@hotmail.com bildiklerimi anlatırım sana -
yada biraz paraya kıy ve ip kamera al pc ye gerek duymadan direk olarak görünteri al yüksek kalitede -
quote:
Orjinalden alıntı: opr
yada biraz paraya kıy ve ip kamera al pc ye gerek duymadan direk olarak görünteri al yüksek kalitede
yaklaşık fiyatı nedir dostum bu ip kameraların.. ? -
pcworld un ağustos sayısında anlatıyor webcamle bu işin nasıl yapıldığını! -
webcam le olacak iş değil görüntü kalitesi çözünürlük bi yere kadar tatmin edebilir ayrıca istediğin kadar ergonomik olmaz 5 metreden fazla uzağa taşıyamazsın IP cameralar çok paha ccv kamera kesinlikle tercih sebebin olmaladır. -
webcam ile msn de konuşurken bile problem çıkıyor görüntü sürekli takılıyor. Böyle bir iş için uygun olmayacağını düşünüyorum. Sanırım en iyi çözümlerden birtanesi ip kamera -
Ben anlatıyım olayı 2 dakkada.
Gerekli malzeme 1 web cam , birde sürekli net bağlantısı, bir de web host
Öncelikle aşağıdaki program kuruluyor.
http://www.pysoft.com/downloads_fr.html
İlk sıradaki Active WebCam ı indiricen.
Sonra kurulum yapıp kamerayı tanıtacaksın. Canlı yayın için ftp bilgilerini gireceksin. Sonra al sana 7/24 canlı yayın :)
Örnek:http://www.webajans.gen.tr/WebCam/java1.html
-
Ulusal gözlem merkezi diye bir şirket günlüğü galiba 1 dolara böyle bir takip sistemi kurmuş.(Geçen gün haberlerde geçti.)İstersen bir incele.Umarım yardımı olur -
quote:
Orjinalden alıntı: Idontknow
webcam ile msn de konuşurken bile problem çıkıyor görüntü sürekli takılıyor. Böyle bir iş için uygun olmayacağını düşünüyorum. Sanırım en iyi çözümlerden birtanesi ip kamera
"msn de bile" msn senin sandığın gibi videoyu karşıya göndemek için can atmıyor merak etme. ip kamerada alsan net bağlantın en az 2048 olmadan görüntü takılır. tabi video kalitesiyle ilgili bide bu.
bilmeden konuşma! niye daha fazla para versin adam ? -
nokia nın cebe görüntü atan uzak kamerası var. sanırım bir de link veriyo oradan da takip edebiliyorsun ben en iyisi linki vereyim:
http://www.n okia.com.tr/id63911.html -
ip cam ler 100 dolar civarinda. econlarin goruntusu ve fiati cok iyi. activeweb cam diye bir program var, onu alip kurarsan hem kayit hemde uzaktan seyredebilirsin. kolay gelsin -
yada pcnin anakartı intel chipli olmalı
bir güvenlik kartı
bir kamera al ta evine kur bu sistemi pc açık kalsın bu hem kaıt yapar hem net üzerinden şifreyle bağlanmana izin verir yazılımı sayesinde tabi pc internete bağlı olucak
4 kanal bi kart varsa 4 güvenlik kamerası alır ucuzlarından evin heryerinide izleye bilirsin saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X