Şimdi Ara

internet üzerinden hd videoları izlerken kasılıyor pc donuk donuk oynatıyor videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızla alakalı bir sıkıntı yok 480p ve üzeri videoları oynatırken donmalar yaşıyorum videolarda adobe flash player güncellemesi yaptım.ekran kartı driveri yeniledim kodek kurdum,flash playerdeki donanım hızlandırmayı kullandım olmadı.Sistem özellikler Pentium 4 3,00 ghz işlemci ati radeon 3600 ekran kartı 2gb ddr ram acaba sistemden mi kaynaklanıyor anlayanlar yardımcı olursa teşekkür ederim .

• quote:

Orijinalden alıntı: ht5454

Arkadaşlar hızla alakalı bir sıkıntı yok 480p ve üzeri videoları oynatırken donmalar yaşıyorum videolarda adobe flash player güncellemesi yaptım.ekran kartı driveri yeniledim kodek kurdum,flash playerdeki donanım hızlandırmayı kullandım olmadı.Sistem özellikler Pentium 4 3,00 ghz işlemci ati radeon 3600 ekran kartı 2gb ddr ram acaba sistemden mi kaynaklanıyor anlayanlar yardımcı olursa teşekkür ederim .

kesinlikle pc den kaynaklanıyor hocam

işlemci, ram, ekran kartı ana faktörler
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

quote:

Orijinalden alıntı: ht5454

Arkadaşlar hızla alakalı bir sıkıntı yok 480p ve üzeri videoları oynatırken donmalar yaşıyorum videolarda adobe flash player güncellemesi yaptım.ekran kartı driveri yeniledim kodek kurdum,flash playerdeki donanım hızlandırmayı kullandım olmadı.Sistem özellikler Pentium 4 3,00 ghz işlemci ati radeon 3600 ekran kartı 2gb ddr ram acaba sistemden mi kaynaklanıyor anlayanlar yardımcı olursa teşekkür ederim .

kesinlikle pc den kaynaklanıyor hocam

işlemci, ram, ekran kartı ana faktörler

Evet hocam bence de aynı işlemciye sahip olan kişilerde çok görünüyor bu problem büyük ihtimal işlemciden kaynaklanıyor gibi bakalım belki değişik bir öneri getiren olur.Teşekkür ederim

• p4 işlemciler artık 480p üstü videolarda donma yaşatmakta yetersiz kalmaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

http://forum.donanimhaber.com/m_76589822/tm.htm

bunu denedim herhangi bir düzelme olmadı benim sorunum kesinlikle işlemciden kaynaklanıyor çünkü laptopta böyle bir sıkıntı olmuyor i7 işlemcili laptopum sorun masaüstünde .teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

p4 işlemciler artık 480p üstü videolarda donma yaşatmakta yetersiz kalmaktadır

katılıyorum ama birdenbire böyle sorun olması kötü oldu.önceden herhangi bir sıkıntı yoktu.teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ht5454 H kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmayan zamandaki driver ve yazılım kombinasyonuna geri dönün(Tabi imkan el veriyorsa!).Bazen yeni yazılımlar eski donanımlara yeterince iyi destek vermez.
  • arkadaşlar belirtmiş, kesinlikle işlemciden kaynaklı. mesela Core i5 2410M'li laptop'um da 1080p'ler sıkıntısız oynuyor ama iş 2304p'ye gelince pc biraz zorlanıyor(işlemci kullanımı %70 civarında), 4320p (media playerdan) aşırı kasıyor ve laptopun soğutması yetersiz olduğundan bir süre sonra bilgisayar kendini kapatıyor. zaten bayağı eskimiş bilgisayarının bileşenleri, donanım bölümünde bütçeye göre tavsiyeler var, bakabilirsiniz oraya.

8K video örneği buyrun; (orijinal'de açın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 6 Temmuz 2013; 1:27:41 >

• acaba sıcaklıktan olabilir mi sistem boş durumdayken işlemci sıcaklığına everest ile baktım 65 derece gösteriyordu.
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    benim pc de pentium 4 var 1080p videoları media playerden hiç kasmadan oynatıyor ama 720p videoları youtube den izlerken biraz donma
    yapıyor (işlemci kullanımı %75 i geçiyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.