Bildirim
İnternet üzerinden öğrenebileceğim sürücü ders var mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: questhacked
İnternet üzerinden öğrenebileceğim sürücü dersleri var mıdır? araba sürme konusunda hiç bir bilgim yok. temelde olsa olur.
Youtube'de videolar var ama uygulamalı sürmek gibi olmaz. -
tşk.ederim bakarım. temel olarak bi kaç bişe bilsem yeter bana. sürücü kursuna gittigimde bi kac bilgim olsun istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: questhacked
tşk.ederim bakarım. temel olarak bi kaç bişe bilsem yeter bana. sürücü kursuna gittigimde bi kac bilgim olsun istiyorum.
Sana tavsiyem YouTube'dan araba nasıl kaldırılır, vites nasıl değiştirilir, paralel park nasıl yapılır videolarını izle, eğer ki bilgisayarın varsa City Car Driving adlı oyunu oyna ve izlediklerini orda uygula.
Özellikle paralel park konusunda baya yardımcı olur. Oyun içinde bazı caddelerde paralel park yapabileceğin yerler var, bulamazsan ben haritada işaretleyip resmini koyarım buraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tşk.ederim kardeşim. ben oyunu indiriyim. bir kaç video izledim. araba nasıl calıstırılır vites degiştirme bıras öğrendim. dedıgın oyunu ındırıyım hemen ondada bakıyım. tekrar tşk.ederim -
Logitech G27 direksiyon setimle City Car Driving,R Factor oyunlarıyla çoğu tanıdığıma pratik yapmayı öğrettim.
Paralel park,Rampada kalkış,trafik kuralları levhaları hız limitleri vs herşey mevcut oyunda. Tabi ki en sonunda gerçek araçla kesinlikle pratik yapılması çok önemli ve gerekli.Ama işin mantığını,tekniğini ve yapılması gerekenleri bu şekilde simülasyon ile en baştan öğrenebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X