Şimdi Ara

internet üzerinden VW orginal parçalarını nereden bulabilirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet üzerinden VW orginal parçalarını nereden bulabilirim. internetten alıp sanayide taktırmayı düsünüyorum servise kalsa cam suyuna bilem para alacak

• Bende caddy me orijinal sis farı düşünüyorum.
    Servis 1500 ytl çekti Dışarıda nereden bulabileceğim konusunda fikri olan arkadaşlar varmı?
  • akşam eve gidince sana güzel ve ucuz bir yerin adresini veririm.
  • İnternette yedek parça bilmiyorum ama serviste silecek cam suyu aldına iyi biliyorum cuma günü 20.000km bakımı yaptırdım ve faturaya baktığımda 1.55ytl cam suyu eklenmiş olarak gordüm.
  • Bursada bir modifiyeci dükkana sordum sis farları fiberden kalıp yaptırmışlar kaça takarsınız diye,
    dükkan sahibi araç kaç kilometrede diye sordu baya şaşırdım nealakası vardiye adamın bana verdi cevap serviste problem çıkartıyorlarmış garanti konusunda sonradan, fiyatı ise 300ytl dedi.
    Servise telefonla sordum orijinal sis farları 450ytl cıvarı dendi sisler+donanım kabloları ve işçilik.
    Bazıları tamponu deliyorlar ve sadece mercekli sis farı takıyorlar ve orijinalden bir farkı kalmıyor.
  • otoyedekparca.com olabili.şunu söyleyim;vw parçaları ruhsata göre verilir,ona göre irtibata geç ve seri no suna göre al,buda ruhsat bilgileri ile olur.dışardan orjinal diye alınan her parça uymuyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aygun75

Bende caddy me orijinal sis farı düşünüyorum.
    Servis 1500 ytl çekti Dışarıda nereden bulabileceğim konusunda fikri olan arkadaşlar varmı?

hipernex.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla Yetkili servisler genellikle sisi takarken tamponu delmeyip, değiştirdikleri için fiyatda böyle birşey çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.