Şimdi Ara

İnternet var ama internet yok bu nasıl iş ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=XJ_LeP095Dk

İnternet bi geliyor bi gidiyor geldiği sırada twitch.tv den canlı bi stream açtım. 5 dk sonra internet gitti ama canlı yayın oynamaya devam etti ve chat e de bağlıydım. İnternetteki bütün forumları taradım kimsede böyle bi problem yok. Nedeni ne olabilir acaba?

• Muhtemelen virus tarzı bir şey var. Mesela tarayıcı olarak girmeni engeller ama arkada steam vs açık olur gibi.

Yine de yapacaklar olarak:
    Dns sifirlayin,
    Sistemi bir taratin,
    Modemi tekrardan kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Muhtemelen virus tarzı bir şey var. Mesela tarayıcı olarak girmeni engeller ama arkada steam vs açık olur gibi.

Dns sifirlayin,
    Sistemi bir taratin,
    Modemi tekrardan kurun

Bilgisayarı formatlayıp sıfırdan kurdum açıldıktan 10dk sonra tekrar bu sorun başladı bi geliyor bi gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan3395

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Muhtemelen virus tarzı bir şey var. Mesela tarayıcı olarak girmeni engeller ama arkada steam vs açık olur gibi.

Dns sifirlayin,
    Sistemi bir taratin,
    Modemi tekrardan kurun

Bilgisayarı formatlayıp sıfırdan kurdum açıldıktan 10dk sonra tekrar bu sorun başladı bi geliyor bi gidiyor...

Hocam modem kablosuz ise mesela bir de telefonda deneyin. Telefonda da kopukluk oluyor mu? Kablosuz değilse hatlari kontrol edin, modemin arızalı olma ihtimali var yine de tekrardan kurun ve son olarak internet servis saglayicisini aryain hatlarınızı kontrol etsin gerekirse gelip evde cevreyi göz atsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhan3395

https://www.youtube.com/watch?v=XJ_LeP095Dk

İnternet bi geliyor bi gidiyor geldiği sırada twitch.tv den canlı bi stream açtım. 5 dk sonra internet gitti ama canlı yayın oynamaya devam etti ve chat e de bağlıydım. İnternetteki bütün forumları taradım kimsede böyle bi problem yok. Nedeni ne olabilir acaba?

Teknik desteği arayın orda modeminizde ne gibi bir sorun olduğunu söyleyeceklerdir. Eğer sinyaliniz de uyuşmazlık var, hallediyoruz gibi derler ise sorun sizin hattınızda demektir.

Ek olarak: Telefonunuz çalışıyormu? Benim ev telefonum koptuğunda internetimde gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso Menendez -- 11 Ağustos 2016; 13:27:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.