Şimdi Ara

İnternet yasağı başladımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet yasağı başladımı veya ne zaman başlayacak bilgisi olan yardimci olursa çok sevinirim

• yasak yok ki başlasın kanunu diyorsan daha cumhurbaşkanı onaylamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

yasak yok ki başlasın kanunu diyorsan daha cumhurbaşkanı onaylamadı.

Cumhurbaşkanı onayladıktan sonra ne gibi değişiklikler olacak?
  • kişilik hakları ve özel hayatla ilgili yazılanlar veya görseller mahkemeden önce tib tarafından engellenecek daha sonra mahkemeye gidecek mahkeme engellemeye gerek görmezse engel kalkacak, engellemede sitenin tamamı değil saldırıya konu olan kısım engellenecek, internet trafiği 2 yıl kayıt altına alınacak.önemli olanlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 10 Şubat 2014; 13:07:52 >
  • quote:

kişilik hakları ve özel hayatla ilgili yazılanlar veya görseller mahkemeden önce tib tarafından engellenecek daha sonra mahkemeye gidecek mahkeme engellemeye gerek görmezse engel kalkacak, engellemede sitenin tamamı değil saldırıya konu olan kısım engellenecek, internet trafiği 2 yıl kayıt altına alınacak.önemli olanlar bunlar.

Çok teşekkür ederim peki tam olarak ne zaman başlıyacak kesin bir şey veya tahmin varmi?
  • cumhurbaşkanı ya onaylayacak 15 günlük süresi var onaylarsa resmi gazetede yayınlanıp yasa geçerli olacak onaylamassa meclise tekrar geri iade edecek ve süreç yeniden başlayacak.
  • quote:

cumhurbaşkanı ya onaylayacak 15 günlük süresi var onaylarsa resmi gazetede yayınlanıp yasa geçerli olacak onaylamassa meclise tekrar geri iade edecek ve süreç yeniden başlayacak.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cumhurbaşkanı ya onaylayacak 15 günlük süresi var onaylarsa resmi gazetede yayınlanıp yasa geçerli olacak onaylamassa meclise tekrar geri iade edecek ve süreç yeniden başlayacak.

Peki şu an kayıt altına almak gibi ya da yasalara uyulmazsa ceza göndermek gibi bişey yapamazlar değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasak dedigin korsan , telif hakki vs gibi durumlar icon denetim siklasacak kardesim kesin bir yasak yom yabinokay bundan ibaret :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dns ayarlarını engelli siteler için değiştirmiştim eski haline döndürdüm şimdi sözde ayarlarda döndürdüm fakat eskiden engelli sitelere girmiyordu bu son eski haline döndürüşümde aynısını yaptım fakat engelli sitelere aynen giriyor sanki dns değiştirmişim gibi yardım edebilecek varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.