Bildirim
internet yavaş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kesinlikle arkadaşım böyle bir program yerine iradene sahip çık derim ben -
ama adsl dende kaynaklanıyor olabilir bence bi internet hızını ölç çünkü adsl bazı yerlerde iyi sonuç vermiyor
hızını burdan öğrenebilirsin hızını ölç -
bunun donanımla alakalı olcagını sanmıyorum ya seninde bahsettiğin gibi bir yazılımdan yada büyük ihtimal telekomdan kaynaklıdır -
weblocker programı net hızını neredeyse %70 oranında düşürüyor.
yavaşlığının nedeni kesinlikle bu program çünkü açacağın her sayfa açılmadan önce neredeyse tamamen programın kontrolünden geçiriliyor. -
%99 program çünkü en basitinden bi firewall kapatınca bile ne kadar fark ettiğini anlıyo insan. programı kaldır. resetle tekrar dene aynı sey oluosa bence mozilla filan yükle. mozilla vs.. explorer a alternatif brpowserlar bayagı verimli çalışıo. -
quote:
Orjinalden alıntı: CafeCennet
weblocker programı net hızını neredeyse %70 oranında düşürüyor.
yavaşlığının nedeni kesinlikle bu program çünkü açacağın her sayfa açılmadan önce neredeyse tamamen programın kontrolünden geçiriliyor.
oha , o zaman ne ediyim ben böyle programı, bari %100 olsun şuda milleti internet derdinden tamamen kurtarmış olur , kitap okumaya falan başlar herkes
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X