Şimdi Ara

İnternet Yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kablosuz İnternet Kullanıyorum İnternet Yavaş Neden Olabilir.Bilgisayardan Kaynaklanıyor Desem Bilgisayar Hızlı. Nolur Yardım Edin

• İnternet Servis sağlayıcısından aldığın internet paketi kaç megabit ?
  • Sınırsız internetin varsa 50gb kota var. O kotayı geçersen internet hızını baya bi düsürüyorlar.
    Eger geçmediginden eminsen Müşteri temsilcisini ara geri yükseltiyorlar hızı ama 2 3 gün için. Sonra geri indiriyorlar.
  • Bende arada dns ışığı gidiyor geliyor, eve bi geldim internet çok yavaş. Bazı siteler açılmıyor 2 dakikalığına kadar gidiyor şimdi. Bende nedenini ararken sen açmışsın konu, biri bize yardım etsin Kabosuz bağlanıyorum(Laptop) modem yakın olduğu ve sinyal iyi olduğu halde internet çok yavaş
  • Kac mbs internetiniz var ona göre İnternetin hızını sitelerden bi ölçün gercekten yavassa modeme bi reset atın olmadı mecburen musteri hizmetlerini arıcaksınız. bende suan giriyorum ttnet ama yavaslık yok son derece hızlı.
  • 8mbit
  • Arkadaşın yukarda dediği gibi Ttnt olsun süperonline olsun 25 50 100gb gibi kotalar var bunları geçtiğin an internetin fiber,yada normal olsun 3 mb düşer.
    Eğer kotanı doldurmadığından eminsen bilgisayarın wıreless drıverlerini güncelle yada modemi resetle
  • İnternetinizi wifi alıyorsanız.

1 modemde wifi ayarlarınızı maximum güce alın.
    2 paylaştığınız internet ağınız varsa indirme ya yükleme yapıyorsanız.
    3 birden fazla bağlantı varsa.
    4 Modeme direk reset atarak ayarlamalarınızı tekrar yapın....
  • İnternet hattınızı kaldırmıyordur. Snr margin değeriniz 15 den yüksek olmalı bağlantınız kopmaması için modem yüzünden arayüzünden bakın düşükse servis sağlayıcınızı arayıp hızınızı düşürttürün kopmam olmaması için. 2 mb 2 mb düşürülebiliyor. 8 ken 6, 6 yken 4 gibi. Düşürttürdğünüzden 1 mb daha düşük alırsınız bilginiz olsun ama snr margin yükselir kopma sorununuz düzelir
  • internet sağlayınıcını arayıp destek alabilirsin bu arada internet bölümüne açmalıydın :)
  • advanced systemcare/alet çantası/internet hızlandırıcı dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.