Şimdi Ara

İnternet Yavaş! (Kullananmı var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler ben TTNET kullanıcısıyım, TP-Link TDW8961N Modem modelini kullanıyorum önceden Airties vardı.
    Yakın zamanlarda Airties modemim çalışmaz oldu bu nedenle TP-Link almak zorunda kaldım internet kurulumunu falan yaptım herşey hazır internete bağlandım ilk 1 ay internet hızım gayet iyiydi
    kota aşımlarında biraz sıkıntı yaşıyordum sadece.Geçtiğimiz ay arkadaşımla tartıştım çok fazla gereksiz download yapıyordu izlemediği filmleri indiriyordu, indirme diye kızmıştım bu ay total ~10GB
    indirme yapmış.Bende nerden baksanız 20-30GB lik indirme yapmışımdır.Kotamız 75GB 16megabit AKK aşınca 3megabit oluyor.Bugün kotayı aştığımızı fark ettim kota sorgulamaya girdim bi baktım 83GB
    download 10GB upload yapılmış. Hemen arkadaşıma gittim benden gizli bir şey mi indirdin diye sadece 10GB lik indirme yapmış son torrentlerinede baktım 10GB bile etmiyor.

1-Şimdi ben 30GB o 10GB indirme yaptık desek, Kota sorgulamada çıkan bu 83GB Downloadın 43GB'si nerde?

Sizce bu android telefonlardaki root gerektiren Wi-fi şifre kırıcı programları (yada herhangibi bir program) ile şifremiz kırılmış ve bizim internetimizi başka birisi kullanıyor olabilirmi?

(Ayrıcı AKK aşılmadan önce indirme hızım 12-14megabitken oyunlarda cok yüksek ping yaşıyordum)

• geçen ay ayın 3ünde akk ye girdim

konusunu açmıştım hatta

modem resetlemiştim de

kullanan var mı diye modem arayüzünden bakabilirsin
  • air tires modemden geçmek hata olmuş tp link modemler 10 saniyede kırılıyor imkanınız varsa air e geri donun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu dostum. TP-Link bozulur zaten yakın zamanda (çok aç kapa yapttım modeme) Aire geçerim tekrardan, eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Ben de TP-LİNK kablosuz kullanıyorum. Arayüzden WPS'yi kapatarak başkasının girmesini engelleyebilirsiniz
    Ama illa AİRTİES derseniz bir şey demem
    AirTies'in kablolu modemini kullanmıştım daha iyi bir marka yok kesinlikle

bende tam wps'i kapatmanı söyleyecektim :)
    Bende tp-link kullanıyorum d-smart vermişti arayüze giremiyorum sürekli reset atmam gerekiyor arayüze girebilmek için :) lanet bir modem tp-link :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 17 Eylül 2016; 13:08:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.