Benim alt yapım 8MBPSye kdr destekliyor, tüm hız testleri 2MBPS ya veriyor ya vermiyor 1 haftadır, bana gelen cevap bizde aktif 16mbps gözüküyor wirelessdandır. Şaka gibi, sonra internet koptu bi kaç saat evvel kopuş o kopuş, internet ışığı yanıyor, dls yanıyor yani onlara göre internet gene "aktif". Ama modeme reset atarsam internet yanmıyor, modem ayarlarında şifre'yi bidaha yazarsam gene geliyor ama internet her halde yok.
İnsan bi telefon açıp sorununuz düzeldi mi bişey der yani, her yer robot zaten biz onları arayamıyoruz. Telefonumun interneti bundan daha sabit 1 aydır kullanım sonucu bu gerçekle karşılaştım. Harbiden sıkıldım.
Her hangi bi şekilde onlarla iletişime geçmenin bir yolu var mı? Robot harici yani, telefon ilen?
Turknet boşuna demiyor biz de hiç bir şey yok diye. İnternet bile yok adamlarda.
TurkNet Çağrı Merkezi nin numarası üstteki linkte var;
HİÇ BİR TUŞLAMA YAPMAYIN, daha sonrasında sizin istediğiniz tuşu söyleyecek sistem;
ancak teknik konuda yardımcı olmayabilirler
modem hat değerlerini atar mısınız ? bir de biz yorumlayalım, modeme ne kadar hız geliyor falan, ay başından beri oim teknik bilgilerde sıkıntı var, tt den veri çeker iken sıkıntı yaşıyor