Şimdi Ara

İnternetden IP adresimi Öğrenmem lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkdan yanılmayın..Benim yapmak istediğim bir bat dosyası veya bir exe yazıp Bir makinanın real IP adresi yani internet IP adresini öğrenmek..Bunu da bilgisyarın açılışına koyup açılır açılmaz kendi üzerinde çalışan smtp servisi ile bana kullanıcının IP adresini mail ile göndertmek istiyorum.Böyle birşey nasıl yapabilirim kullanıcının haberi olmadan..Yardımlarınızı bekliyorum..Şimdiden teşekkürler...

• Amacınız sanırım uzaktan erişim. Bu etiğe aykırıdır.
  • Evet uzaktan erişmek istiyorum...Aslında sorumun cevabı bu değildi..böyle bişey yapılabilir mi ?
  • Böyle birşey mümkündür ama bunu yapabilmeniz için çeşitli protokollere tam anlamıyla hakim olmanız gerekmektedir.Programcılık ahlakına uygun olmadığından protokoll isimlerini burada vermeyeceğim...Araştırarak bulabilirsiniz...Ama hep dediğim gibi Herşeyi bilin ama herşeyi yapmayın...Kolay gelsin...
  • Bu konuda bana yardım edebilir misin? Yapmak istedigim basit bisey sanırım bir script veya bat yazmak yeterli olsa gerek..Bana mail yardımı ile bu protokolleri atabilir misin? veya nasil yazabilirim bu küçük programcığı.Yardımcı olursan çok sevinirim luadd@yahoo.com MSN adresim..Teşekkürler..
  • Remote Access Protocols olarak geçer birçok kaynak bulabilirsin lakin tasvip etmememe rağmen hack sitelerinde çeşitli uygulamalarını da görebilirsin...Vaktini daha verimli işler için harcaman yönünde dualarım sizinle... Evet programcılık iki tane cari stok programı yazmak değildir ama en azından iç huzuru verir...Bu mübarek günlerde hiçte masum olmayan işlerden uzak duralım... Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.