arkadaşlar 1 2 ay önce alt komşumuza internet bağlantısı için kablo çektik.1 -2 gün önce bana internete giremediğini söyledi . gidip baktım bişey anlamadım herşey normal gözüküyodu , ben çok rahat interneti kullanıyordum. fakat ertesi gün bilgisayarda oyun oynarken bilgisayar oynarken pc dondu ve yeniden başlatmam gerekti . bilgisayar yeniden açıldığında internete bağlanamadım.kabloların hepsini kontrol ettim bir sorun yoktu.telefonla ve leptopla kablosuz olarak sorunsuz bağlanabiliyorum ancak kablolu bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekir , bi yardım ederseniz çok sevinirim , şimdiden teşekkürler iyi akşamlar..
paralel ethernet kablosu kullanıyor olmayasın yada kabloda bir sorun kesik falan olabilir ipler çakışmıyorsa.
söledeğim gibi daha önce hiç bir sorun yoktu birden bire oldu :D
quote:
Orijinalden alıntı: ogzhnkrt
söledeğim gibi daha önce hiç bir sorun yoktu birden bire oldu :D
Komşun kabloyu kesmişdir.
Eğer kablosuz girerken bir sorun yoksa.Modeme girilen ttnet şifre ve kullanıcı adı doğru.Modeme giden kablolar sağlam.Eğer ethernetten bağlanamıyorsanız sorun ethernette olmalı.Modemin ethernet ışığı yanıyor mu.Yansa bile siz yine de başka bir ethernet kablosuyla deneyin.Ama önce kablosuz girdiğiniz cihazı ethernet kablosuyla bağlayıp girmeyi denemeniz sorunun bilgisayardan olup olmadığını cevaplar.Geriye bir tek kablo kalır.
benim zaten format atmam gerekiyordu o arada format atayım dedim düzeldi
klasik virüs sıkıntısı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme