Şimdi Ara

İnternete bağlanamıyorum Turknetliyim konunun aciliyeti var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce vdsl modem aldım internet paketimi de 50 mbps ye yükselttirdim ilk görüştüğüm kişi bana yükseltme işlemi için saha ekibi gelecek dedi tamam dedim gelen giden olmadı sonra başka birisi arayarak bilgi verdi şudur budur saha ekibi gelmeyecek biz sistemden yükseltiyoruz modemi taktınığız gibi internet gelicek dedi anlamadığım 1. Nokta burası neyse benim altyapı 64 mb destekliyo ama kademeli olarak yükseltiliyomuş dedim 75 yapın o zaman ikinci görüştüğüm kişi tamam 75 e yükseltiyorum dedi dedim tamam yeni modem geldi taktım kabloları cart curt internet yok dsl ışığı hiç yanmıyor internet ışığı kırmızı yanıp sönüyo destek kaydı oluşturdum bölgenizde arıza var ekipler üstünde çalışıyor dediler ama bulunduğum bölgede tt ve türknet kullanan bir sürü tanıdığım var hatta aynı apartmandayız aynı mahalledeyiz kimsede bir sorun yok internetleri var sadece bende yok anlamadığım 2. Noktada burası türknet online işlemlerden oime girip baktım vae ve durum offline gözüküyor ve vdsl modemle buluşmuyor diyo kablo takılı olmasına rağmen acaba sıfır aldığım modem bozuk olabilir mi günlerdir bekliyorum kimse yardımcı olmuyor bölgemde sadece bende sorun var diyorum aynı mesajı defalarca kopyala yapıştır gönderiyolar lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun ne yapmam gerek dağ başında oturuyorum mobil veride çekmiyor kocaeli bahçecikteyim gerçekten bölgesel sorun mu var yoksa bende mi sorun

İnternete bağlanamıyorum Turknetliyim konunun aciliyeti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancanliaraba -- 27 Ekim 2022; 1:32:14 >

• Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • Bu ilk destek kaydım paket değiştirdiğim 57230477

buda dsl ışığım yanmadığı için açtığım destek 57311854

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cancanliaraba C kullanıcısına yanıt
    Paketiniz 25.10.2022 tarihinde 75 Mbps olarak güncellenmiş. Arızanız için saha ekiplerine iş emri gönderdik. Ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 27 Ekim 2022; 12:33:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.