5510b zoom usb modemim var internete bağlanıyor ama sayfalara erişim sağlıyamıyorum birde internete bağlanma hızım 1.0 mbbs yazıyor türktelekoma sordum iyi olduğunu söylediler birde ben internete bu 40 gün 40 gece kampanyasıyla başvurdum 4gb sınırlı telekomdan bir sorunum olmadığini söylediler problem sizin bilgisayarda dediler bilgisayarım p4 asus xte windows xp kurulu neden internete bağlandığim halde sayfaları açmıyor yardım edin birde modemin kendi cd yükledim sildim oluşumun sitesinden yeni sürümü indirdim kurdum hep aynı internet bağlı gözüküyor ama sayfalara ulaşmıyor
internet explorersa tarayıcın (diğerleri için de benzer) araçlardan internet çenekleri oradan bağlantılar da modeminin görünmesi lazım çevirmeli bağlantı olarak eğer görünmüyorsa ekle diyerek modemi ekle.. hallolmazsa tekrar buraya dönersen yardımcı olurum.
ağbağlantılarında gözüküyor çevirmeli bağlantı alarak zoom gözüküyor sorun herşey normal bağlı gözüküyorum ama sayfa açınca internet exporlır sayfayı açamıyor diyor ama bağlı gözüküyorum telekomdan arıza bildirimi yaptım oradan lontrol ettiler oradan bağlı gözüküyorkende giremiyorum
işte tamam dediğim gibi internet explorer araçlar oradan bağlantılardaki kutucukta görünmesi lazım bağlantının.. kontrol et..
baglantılarda ki kutu larda gözüküyor herşey normal sorunda işte bu ya
ipne ve ağ geçidi ne bakabilir misin çalıştır>cmd>ipconfig