Şimdi Ara

internete giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sorunum şu; evimde bir masaüstü bir dizüstü, birde komşunun pc var dizüstü ile nete kablolu kablosuz her türlü giriyorum komsumda giriyor fakat benim masaüstü ile bir türlü nete giremiyorum ağdaki diğer pc leri görüyor ama nete girmiyor. modemim tp link w8960n. donanımdan şüphelendim ama zyxel modem var onu denedim girebiliyorum. elle ip de verdim olmuyo. yardımcı olursanız sevinirim.

• Network kablosunu değiştirmeyi deneyin !Tam bağlantı alamıyo olabilirsiniz....
  • yahutta türk telekomla irtibata geçin yanlız tek bir modemden 3 pc yararlanıyor diye sorununzu bildirmeyin ...)
  • Kablo değiştirdim ama aynı kablo ile zyxel modemimle sorunsuz bağlanıyor asıl sorun tp-link modem ile bilgisayar arasında
    tp-link taktığımda araç çubuğundaki ağ simgesi üzerinde sarı ünlem işareti geliyor[sınırlı bağlantı veya bağlantı yok] uyarısı veriyor.
    Bunuda elle ıp vererek kaldırabiliyorum ağdaki diğer bilgisayarları görüuor fakat net e bağlanmıyor.
  • elle ip verirken alt ağ maskesini (255.x.x.x) ve varsayılan ağ geçicini doğru giriyormusun.
    birse msdos ta modeme ping atmayı dene bakalım modeme ping atabiliyormusun.
    modem ping verirse birde msodos tanwww.google.com a ping at. oda ping verirse büyük ihtimal taracınla ilgili bir sorun yada bir virüs sorunu olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODEM ARAYÜZÜNE GİREMİYORUM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.