Şimdi Ara

Internete Girmiyor!! Acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım internetee girmiyor

Bir gün durup dururken internete girmemeyebaşladı.Bilgisayara format attım.tüm sürücülerini yükledim.hatta ethernet sürücüsünü güncelledim ama sorun çözülmedi.internet bağlantısı var

www.yahoo.com a ping attığımda gönderilen paketlerin 2 si kayboluyor 2si gönderiliyor..Yani çok düşük hızda da olsa bir bağlantı var..Ama nette herhangi bir sayfa açılmıyor.

Windows güvenlik duvarını etkisiz getirdim.Bilgisayarı antivirus programıyla taradım herhangi bir virus bulunamadı..Aynı ağda internete giren arkadaşımın hiç bir sorunu yok!!

Önerilerinizi Bekliyorum

• Modem reset?
  • kablo modemmi kullanıyorsun?
    birde modeme ping at sonucu yaz
    ayrıca herhalde aynı modemden diğerleri giriyor gibi anladım doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca28 -- 4 Kasım 2008; 20:36:23 >
  • Evet arkadaşla aynı modemi kullanıyoruz 4 portlu siemens marka..

arkadaşın bilgisayara ve modeme ping attığımda 4 paketten üçü kayboluyor biri geri geliyor..
  • modem girişinde senin pc ye giden kablonun yerini değiştir pc girişinide kontorol et tam oturuyormu
    sorun bunlarda değilse kabloyu değiştir. öyle dene büyük ihtimal kablodandır
  • aklıma geldi tabiki girişlerin yerini değiştirdim..hatta kabloda sorun vardır diye arkadaşın kablosuyla benim kabloyu yer değiştirdim..yani kablodada sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.