Şimdi Ara

interneti kullanmadığım zaman kapuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben internette olduğum zaman hatta bi problem yok ama 15 dakika gezinmeyi bırakayım hat hemen kopuyo modemim rt 211 acaba modemdenenmi yoksa internettenmi???

• TTnetten. TTnet bu aralar amelenet oldu. Telekom kaynaklı bir kesinti var.
  • ttneti aradım hatta sorun yok diyo bilgisayar bekleme süresi veya modemin bekleme süresinnden kaynaklı diyor modemin bekleme süresi nasıl değiştirilirki...?
  • aynı sorun bende de oluyor du rt205 ile(kullanıcı adını kontrol edin diyor değil mi?)

arıza kaydı bıraktır seni arayacaklar

aradıkları zaman bölgemde adsl2+ denemesi yapıyor musunuz diye sor

ondan sonra problemin hallolur sanırım bana öyle olmuştu
  • bende kullanıcı adı falan demiyo hat direk kopuyo kullanmadığım zaman. bana hattan gibi geliyor. bidaha arayacam ttneti bakalım arıza kaydına alsınlar...
  • Bu tarz sorunları belirtirken bölgenizi de belirtirseniz, aynı soruna sahip sizinle aynı bölgede hizmet alan birilerinin olup olmadığı konusunda da fikriniz olur. Bahsettiğiniz sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle bireysel bir sorun. Bölgesel değil. İnternete ne zamandır abonesiniz, sorun ne zamandır devam ediyor bilgi vermemişsiniz. Bu sorun yeni ortaya çıktıysa, herhangi bir ayar değişikliği de yaptıysanız, eski ayarlarınıza geri dönün. Mümkünse başka marka veya model bir modemle deneme yapın. TTNet bağlantıda bir sorun olmadığını söylüyorsa, problemi çözmek size kalmış demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: is_mail45

bende kullanıcı adı falan demiyo hat direk kopuyo kullanmadığım zaman. bana hattan gibi geliyor. bidaha arayacam ttneti bakalım arıza kaydına alsınlar...

kullanıcı adı dediğim airties hizmet programını yüklediysen orda gelen uyarıyı söylüyorum

modeminin diğer ışıkları yanıp ppp ışığı yanıyor mu ona bak (kullanıcı adı doğrulama ile ilgili olan)

o sönüyorsa dediğim çözümü dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide bulursam farklı modemle deniycem belki modemde vardır bişeyler yrdımlarınız içi tşk.ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.