Şimdi Ara

internetim aşırı hızlı gidiyo Acil yardımmmmmm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün itibariyle benim için olduğunu söyledikleri 3gb internet 500dk heryöne konuşma olan 25 tl lik paket aldım ama nedense hücresel veriyi açmamla beraber aşırı hızlı bi kullanım oluyo örneğin whatsappa 5-6 dakik girdim çıktım hücresel veriyi kapattım 75 mb kullanıldı onun öncesinde de yine safariye girdim çıktım falan 10-15 dakika 500mb gitti ilk defa internet kullanmıyorum yani uygulama indirmeden video izlemeden okadar kısa sürede internet gitmez aradım müşteri temsilcisini saçma sapan konuçtu klasik kapattım sizce bunun sebebi nedir daha önce de başıma geldi bu durum 2 günde 3 gb internet bitti hiç bişey yapmadan yardımcı olabilir misiniz bana ya

• Hocam soyle deyim pttcell kullanirken 7gb net 1 ay ok rahat yetiyo artiyoduda ama bi halt edip turkcele gectim hediyler tarife falan toplam 2 haftada 10 gb net harcadim 5 dk nette gezmeyle en az 100 mb gidiyodu sozun kisasi KAZIKOGLUKAZIK TURKCELL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Hocam soyle deyim pttcell kullanirken 7gb net 1 ay ok rahat yetiyo artiyoduda ama bi halt edip turkcele gectim hediyler tarife falan toplam 2 haftada 10 gb net harcadim 5 dk nette gezmeyle en az 100 mb gidiyodu sozun kisasi KAZIKOGLUKAZIK TURKCELL

ya yok ben yıllardır kullanıyorum kazık ok de bukadar da değil bunda başka iş var whatsappa girip çıkmayla 500mb gitti ya 8 de aldım interneti 2 saatte 2 gb gitti eften pütfen
  • CeTBLACK C kullanıcısına yanıt
    internet kullanmazsan otomatikman kota sorunuda yaşamazsın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

internet kullanmazsan otomatikman kota sorunuda yaşamazsın :D

ahahahah komik çocuk yaptı espirisini
  • CeTBLACK C kullanıcısına yanıt
    Bakkaldan,kasaptan wifi şifresini al beleşten yapıştır neti.Bu da bir çözüm :)

• Arkada açık kalan bir program 4.5G de farkettirmeden fazla veri kullanıyor olabilir, ayarlar kısmından denetleyebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam ya iphone kullanıyorum ben kanımca turkcell in bilerek yaptığı bişey bu internet 1 alıcağına 4 alıyo 2 ay önce de böyle olmuştu bi anda paketimin bitmesini sağlayıp yeniden paket almamı sağlıyolar diğer paket böyle olmucak büyük ihtimalle

• Benim Turkcell nette,3g de
    whatsap ile saatlerce mesajlaşmama rağmen 15-20 mb yiyor..
    Muhtemelen 4.5G kaynaklı.
    Ayarlardan 3g veya 2G ye geçebiliyorsan gec

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Benim Turkcell nette,3g de

normalde benim de öyle ama işte bu sefer böyle oldu aradım müşteri hizmetlerini 3 g ye düşürdüler internetimi ama değişen bişey olmadı dün akşam aldığım 3 gb lık paketten 900mb kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: CeTBLACK

quote:

normalde benim de öyle ama işte bu sefer böyle oldu aradım müşteri hizmetlerini 3 g ye düşürdüler internetimi ama değişen bişey olmadı dün akşam aldığım 3 gb lık paketten 900mb kaldı

Cihazınız arka planda birşeyler güncelliyor bence burada operatörü suçlamak yersiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

Orijinalden alıntı: CeTBLACK

quote:

Cihazınız arka planda birşeyler güncelliyor bence burada operatörü suçlamak yersiz.

3 senedir aynı telefonu kullanıyorum dediğin gibi bişey olsa bilirdim bence

• Operatorler kendi kendine paketinizden dusurmez o kadar da değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.