Şimdi Ara

İnternetim çok ağır (ama benim bilgisayarda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uydunet 1mbps internet kullanıyorum ve masaüstü bilgisayarım internetim çok yavaş iki tane sekme bile açamıyorum. Bir başka kasada benim inernetimi taktım hiç bir sorun yoktu hatta baya hızlıydı. Daha sonra tekrar klendi bilgisayarıma takınca yine aynı şekilde yavaşlık devam ediyordu. Format atığım halde yinede aynen devam etti. Bana b konuda ne yapacağımı söylecek veya bu konuda bildirecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?
    Bilgisayarımın özellikleri
    2 gb ram
    1 gb ekran kartı
    2.93 ghz
    Prentium ® Dual-Core CPU
    Kullandığım tarayıcıda google chrome

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan_baris

Arkadaşlar uydunet 1mbps internet kullanıyorum ve masaüstü bilgisayarım internetim çok yavaş iki tane sekme bile açamıyorum. Bir başka kasada benim inernetimi taktım hiç bir sorun yoktu hatta baya hızlıydı. Daha sonra tekrar klendi bilgisayarıma takınca yine aynı şekilde yavaşlık devam ediyordu. Format atığım halde yinede aynen devam etti. Bana b konuda ne yapacağımı söylecek veya bu konuda bildirecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?
    2 gb ram
    1 gb ekran kartı
    2.93 ghz
    Prentium ® Dual-Core CPU

Sisteminizde format atsanız bile virüs var..

ESET Smart Security 5 kurarak virüs taraması yaptırın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan_baris

Arkadaşlar uydunet 1mbps internet kullanıyorum ve masaüstü bilgisayarım internetim çok yavaş iki tane sekme bile açamıyorum. Bir başka kasada benim inernetimi taktım hiç bir sorun yoktu hatta baya hızlıydı. Daha sonra tekrar klendi bilgisayarıma takınca yine aynı şekilde yavaşlık devam ediyordu. Format atığım halde yinede aynen devam etti. Bana b konuda ne yapacağımı söylecek veya bu konuda bildirecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?
    2 gb ram
    1 gb ekran kartı
    2.93 ghz
    Prentium ® Dual-Core CPU

Sisteminizde format atsanız bile virüs var..

ESET Smart Security 5 kurarak virüs taraması yaptırın..

Microsoft security essentials Programını kullanıyorum. Yinede eset kullanmamı önerir misiniz ?

• büyük ihtimalle bilgisayarına virüs girmiştir.
  • Tabikide öneriyorum.
  • Merhaba,

Sistemizini güveli mod da açarak Combofix ile taratın bakalım. Ardından yine güvenli mod da sisteminizi güncel bir Anti Virüs programı ile taratın. En son olarak internet den Ccleaner adlı yazılımı indirip, kayıt defteri sorunlarını onarın.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.