quote:Orijinalden alıntı: BD911yok lan israille siber savaş başladı ondandır panik yok ulan millet kafayı sıyırdı
quote:Orijinalden alıntı: tgy05 yok lan israille siber savaş başladı ondandır panik yok ulan millet kafayı sıyırdı
quote:Orijinalden alıntı: Geralt1902Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster açıklanmadan önce mutlaka benim midem bulanırdı. şuan için öyle bişey yok.
quote:Orijinalden alıntı: TheReedSaçıklanmadan önce mutlaka benim midem bulanırdı. şuan için öyle bişey yok.Alıntıları Göster benim de internetim bugün oldukça yavaş. kesin açıklanacak bugün.
quote:Orijinalden alıntı: cyftlLaptopun fanı çalışmaya başladı ösym kesin yüklüyor sonuçları tam tercih listeme bakarken pencere çarptı . ali reis bize bişeyler anlatmaya çalışıyo olmasın ?
quote:Orijinalden alıntı: Obtfkci tam tercih listeme bakarken pencere çarptı . ali reis bize bişeyler anlatmaya çalışıyo olmasın ? hahah hocam güldürdün
quote:Orijinalden alıntı: Obtfkcitam tercih listeme bakarken pencere çarptı . ali reis bize bişeyler anlatmaya çalışıyo olmasın ?Alıntıları Göster ayağı modeme çarpsa kapansa sonuçlar açıklandı diye zıplayacak
quote:Orijinalden alıntı: çeşmifesatSordum ali demire Sonuclar nerde diye Al eline kalem dedi Dedim aldim kalem elime Cal keke cal ...
quote:Orijinalden alıntı: avukatolucambenbenim internetim hep öyle Alıntıları Göster Benimde internetim kasmaya başladı seneye sınavı kazanır mıyım acaba.
quote:Orijinalden alıntı: hawloo Benimde internetim kasmaya başladı seneye sınavı kazanır mıyım acaba.
quote:Orijinalden alıntı: Newells Old Boysquote:Orijinalden alıntı: hawloo Benimde internetim kasmaya başladı seneye sınavı kazanır mıyım acaba. Alıntıları Göster Bizim de az önce elektrik kesintisi oldu. Acaba sonuçlar mı açıklanıyo diye düşündüm bir an.
quote:Orijinalden alıntı: strng245Bizim de az önce elektrik kesintisi oldu. Acaba sonuçlar mı açıklanıyo diye düşündüm bir an.Alıntıları Göster Ali Demir senin bilgisayara mı yüklüyor sonuçları?
quote:Orijinalden alıntı: strng245Bizim de az önce elektrik kesintisi oldu. Acaba sonuçlar mı açıklanıyo diye düşündüm bir an.Alıntıları Göster Lan açıklanıyor galiba dedimki annem yanlışlıkla modemin fişini çekmiş
quote:Orijinalden alıntı: hawloo Benimde internetim kasmaya başladı seneye sınavı kazanır mıyım acaba. ulan
quote:Orijinalden alıntı: Vogue quote:Orijinalden alıntı: hawloo Benimde internetim kasmaya başladı seneye sınavı kazanır mıyım acaba. ulan Alıntıları Göster modemlerinize sahip çıkın beyler.