Şimdi Ara

İNTERNETİM NEDEN KOPUYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi günler arkadaşlar. Turknet vdsl pakete geçtim aldığım hızdan gayet memnunum fakat vdsl pakete geçmemle birlikte 3-4 saatte bir 15-20 saniyelik kopmalar oluyor. Kopma olduktan sonra modemdeki ip değerleri değişiyor. Hat değerlerimi aşağıda paylaşıyorum. Geçen gün aralıksız 10 gb indirme yaptım hiç kopma olmadı. Aynı ankastreden internet alan komşumda da kopma olmuyor. Sizce neler yapılabilir. Turknete arıza kaydı açtım pek ilgilenen olmadı.

Notlar: Santrale uzaklık: 519 metre
    Aknastreden eve gelen telefon kablosu: 6-7 yıllık ve hiç ek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 330neo -- 5 Haziran 2018; 17:34:10 >

• sayın yetkili abonenin download yönünde upload yönüne göre fazla zayıflama var(line attent). Arka plan da kopmanın detaylı incelenmesini sağlayabilir misiniz ? bana download kanalında sıkıntı var gibime geldi. Aboneye facebook da farklı modem ile deneme yapmasını rica ettim ama yine de uzmanlar incelesin

@330neo bu konuda destek talebi oluşturup numarasını buraya yazar iseniz destek yetkilisi için kolaylık sağlamış olursunuz.
  • Desteğiniz için çok teşekkür ederim. 1 hafta önce arıza kaydı oluşturmuştum şöyle yazıyor ve hala dönüş yok. Bir detay vermek istiyorum özellikle hatta yüklenip download yaptığım zamanlar değilde sıradan internette takılırken kopma oluyor. Acaba portta mı bi sıkıntı var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.